”365 DAGAR” MEGAHITEM PÅ NETFLIX PLATFORM

Blanka Lipińska har skäl att vara lycklig. Filmanpassningen av hennes mest sålda roman ”365 dagar” visade sig vara en stor internationell hit på Netflix-streamingtjänsten.

Den erotiska filmen av Barbara Białowąs och Tomasz Mandes var bland de mest tittade titlarna på plattformen, inklusive i USA och Storbritannien. Enligt webbplatsen Virtual Media har populariteten ”365 dagar” bidragit bland annat TikTok, där 265 miljoner videor redan har gjorts som svar på den polska produktionen.

”365 dagar” är en berättelse om lust och lust. Massimo Torricelli, den unga och stiliga chefen för den sicilianska mafiafamiljen, efter mordet på sin far, tvingas ta över. Laura Biel är försäljningsdirektör på ett lyxhotell. Hon är professionellt framgångsrik, men hon saknar passion i sitt privata liv. Han gör det sista försöket att rädda förhållandet. Tillsammans med partner och vänner flyger han till Sicilien. Laura förväntar sig inte att Massimo, den farligaste mannen på ön, som kommer att kidnappa henne, fängsla henne och ge henne 365 dagar att älska honom.

Huvudrollerna i filmen ”365 dagar” spelades av Michele Morrone och Anna-Maria Sieklucka, och deras partners inkluderar Magdalena Lamparska, Bronisław Wrocławski, Natasza Urbańska och Otar Saralidze.

1 reaktion på ””365 DAGAR” MEGAHITEM PÅ NETFLIX PLATFORM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *