ANMELDELSE AF JORGOBÉ – WHITE TEA CREM

JorgObé Skincare grundlagt i 2010, og er et prisvindende hudplejeprodukt, som indeholder de bedste naturlige og aktive ingredienser. De er mest kendt for deres Peel off mask, men nu kan du også få en multi funktionel creme, som du kan bruge som dagcreme, natcreme eller en ansigtsmaske. Så White Tea balancing creme – 3 i 1 creme fra JorgObé.

Emballagen er yderst enkelt, og ikke noget som forstyrre ens øjne, hvilket jo er en fordel, da man sjældent er 100% frisk, når man lige er stået ud af sengen om morgen. Jeg fik som skrevet længere oppe en tester/prøve, så en vurdering af emballagen i hånden, kan jeg derfor ikke give 100%, men udfra billeder kan jeg sige, at den er enkelt og ingen forstyrrende farver, som ellers kunne springe i øjnene.

Konsistensen er rigtig god, da den ikke er for vandet, men faktisk utrolig nem, at påføre i ansigtet. Jeg valgte, at teste cremen som en ansigtsmaske, da jeg ligesom andre kvinder elsker selvforkælelse. Og en silkeblød hud er bare en luksus ting.

Jeg er yderst tilfreds med cremen, som var utrolig nem, at påføre i ansigtet. Jeg påførte cremen i et semi tyk lag i hele ansigtet, da cremen skulle testes som en ansigtsmaske. Cremen sad i 20 minutter, før huden havde absorberet det. Og herefter var der kun et meget fint lag tilbage, som jeg kunne fordele rundt i hele ansigtet. Til morgen føltes huden blød og fugtig, samt enkelte få urenheder var formindsket, så jeg kan absolut se virkning ved cremen allerede efter første brug, så jeg kan absolut anbefale denne creme fra JorgObé.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *