Case iDeal of Sweden

Zoals de merknaam suggereert, is dit een iDealna-omhulsel 🙂 (ik kan het niet helpen, maar hou van zulke snelle associaties. Hoewel, waarschijnlijk, wilde het iDeal-merk dit onze eerste gedachte zijn na contact met hun producten). Is de iDeal-behuizing echt iDealna? Over het hieronder 🙂

verpakking
Het product is normaal gesproken verpakt in een plastic of kartonnen, openingsdoos met een transparant venster (in het geval van een kartonnen versie). Het minilabel met de Zweedse vlag helpt bij het openen van de verpakking (die sluit met een onzichtbare magneet) – plus voor details en vindingrijkheid! De doos bevat informatie die de case die we hebben gekozen is: licht, dun, milieuvriendelijk, past iDeal portemonnee covers en, natuurlijk, dat ze zijn ontworpen in Zweden. Dat is alles over de verpakking.

 

Implementatie en gebruik
Laten we ter zake komen! Van specifieke vrouwen. De behuizing is gewoon mooi! Ik werd verliefd op hem zodra ik ze op de foto’s zag en mijn liefde werd dieper toen ik ze zag leven ?. Ik ben dol op bloemen, daarom heb ik voor het Antique Roses-patroon gekozen. Ik dacht ook aan marmer (Carrara Gold – dat is ook mooi), maar de rozen hebben gewonnen!

De zaak werkt geweldig! iDeale ligt in uw hand. Het materiaal waarvan het is gemaakt, zorgt voor een veilige grip. Dankzij de uitsparingen aan de zijkanten hebben we gemakkelijke toegang tot alle functietoetsen, bliksemaansluitingen en een jack-ingang voor een koptelefoon (jack – alleen voor iPhone 6 / 6s).

 

Het iets verhoogde frame beschermt het telefoonscherm wanneer we het neerleggen met het display naar beneden. De behuizing is vrij dun. Dit is echter geen typische slimcase. De materialen die worden gebruikt om de Antique Roses-doos te maken, zijn niet zo flexibel en flexibel als voor slanke ruggen. En deze starheid van de behuizing is waarschijnlijk een nadeel – in het begin had ik een probleem met het verwijderen van de cover van de telefoon. Je moet het gewoon leren of een man bij de hand hebben :).

Een magneet is ingebouwd in de behuizing. Dankzij dit is de behuizing compatibel met andere iDeal-producten, waaronder een portemonnee die is ontworpen om de telefoon er snel uit te halen. Met de magneet kan de koffer ook aan elke magnetische houder in de auto worden bevestigd. Groot pluspunt! U hoeft geen metalen plaat tussen de telefoon en de behuizing te plaatsen. Het gewicht van de behuizing lijdt minimaal aan deze oplossing, maar het comfort dat we hierdoor hebben, compenseert dit zeker.

De binnenkant van de case is opgevuld met suede. Dankzij deze oplossing zijn we er zeker van dat de telefoon niet zal krassen wanneer hij in een iDeal-hoesje wordt gedragen.

 

Wat ook voor velen van jullie belangrijk kan zijn en vooral voor degenen die van plan zijn hun iPhone te vervangen door een nieuwer model, is het feit dat dankzij de juiste opening van het cameragat de hoes past op iPhone 8.7 en iPhone 6.

Aan de onderkant van de behuizing bevindt zich een delicate goudkleurige plaquette met het opschrift IDEAL OF SWEDEN. Het maakt de iDeal-hoes nog eleganter en luxer – iDealne! Ik zou aanraden!

Het hoesje van iDeal of Sweden is beschikbaar voor iPhone X en iPhone 8 / 8Plus, iPhone 7 / 7Plus, iPhone 6 / 6Plus.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *