CHLOÉ L’EAU EDT

Voor mijn verjaardag heb ik een heel mooi cadeau gekregen, namelijk het nieuwste parfum van Chloé genaamd L’Eau. Ik had dit nieuwe parfum al gespot en op mijn eigen wishlist gezet, maar mijn vriend en dochter kwamen met deze mooi verrassing…

Chloé L’Eau EdT €52 (inhoud 30ml), €76 (inhoud 50ml) & €100 (inhoud 100ml) o.a. te koop bij Notino.nl

“Chloé L’Eau Eau de Toilette is een uiting van optimisme en een gevoel van volkomen geluk. Waan jezelf in een geur die je de hele dag in een goed humeur zal brengen!”

Mocht je mij volgen op Instagram, dan is het je misschien al opgevallen dat ik de laatste tijd redelijk wat nieuwe parfums heb gekocht/gekregen. Al sinds mijn tienertijd ben ik gek op parfums en ik zie het ook als een soort verzameling. Dit is echter mijn eerste Chloé parfum, al heb ik ook wat samples gehad van Nomade & Love Story (ook twee aanraders!).

De flacon van Chloé L’Eau is krachtig, elegant en vrouwelijk. En dat is eigenlijk ook precies de geur beschrijving. Het is een bloemige, vrouwelijk en sensuele parfum. Hou er wel rekening mee dat 1á2 keer sprayen ruim voldoende is, anders weet ik niet of je omgeving heel blij gaat worden ? Ik vind de kwaliteit super, maar dat mag je voor deze prijsklasse natuurlijk ook wel verwachten. Het is in mijn parfumcollectie weer een unieke parfum, zoiets als Chloé L’Eau had ik eigenlijk nog helemaal niet.

Het is misschien al duidelijk, maar ik ben enorm blij met dit prachtige verjaardagscadeau. Ik heb een flacon van 100ml gekregen, daar kan ik dus een flinke tijd mee vooruit! Mochten jullie nog andere Chloé aanraders hebben, laat die dan zeker even achter in een reactie. Wie weet is het een leuk idee om binnenkort mijn parfumcollectie in een artikel te laten zien?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *