CND WILD EARTH

å er det sku blevet efterår! For mig er efteråret den tid, hvor man putter om sig selv, og pepper sig selv op til, at komme igennem den mørke, trælse vinter. En af mine yndlings måder at putte om mig selv, er at rulle mig selv op i et tæppe, se noget godt tv og lægge neglelak. Er jeg den eneste?

Anyway, CND er kommet ud med deres efterårs kollektion; Wild Earth, som er inspireret af naturen, planter, jordfarver, men også den fede efterårs-mode med dybe, lækre farver. Jeg synes at deres kollektion, rent farve-mæssigt er super godt sat sammen. Jeg føler at der er en farve til enhver smag, samtidig med at farverne komplimenterer hinanden så meget, at man kan farve hver negl, hver sin farve (som du måske har set på pinterest) og det stadig vil se super chic ud.

Men! Farve er ikke kun det eneste, der spiller ind, når det kommer til en god neglelak. Så lad os snakke om tørretid, holdbarhed og nogle af de fancy, indbyggede detaljer i CND’s nye kollektion;

TØRRETID

Tørretiden på CND’s Vinylux neglelak er overraskende hurtig. Jeg tror ikke at jeg har oplevet en neglelak som tørrer så hurtigt, hvilket (i min verden) er super fedt. Jeg er typen, som altid når at lave en masse grimme mærker i min neglelak før den når at tørre, og det har bare været noget som jeg har måtte acceptere. Men det er endnu ikke sket med disse neglelakke fra CND, og det er såå fedt!

HOLDBARHED

Holdbarheden er ret standard, hvis du spørger mig. Det er ikke de mest super holdbare, men de er heldigvis heller ikke de mindst holdbare neglelakke, som jeg har prøvet. Det skal lige siges, at af en eller anden grund, holder neglelak bare ikke super længe på mine negle. Den mindst holdbare neglelak jeg ejer holder ca. 1 dag på mig, og den mest holdbare neglelak jeg ejer holder omkring 7 dage på mig. Neglelakkerne fra CND holdte omkring 5-dages tid på mig, hvilket er en ret fin holdbarhed på mine negle.

CND vinylux neglelak

INDBYGGET BASE- & TOPCOAT

Okay, så jeg prøvede CND’s Vinylux neglelak både med en basecoat og uden en basecoat, for at se om der var nogen forskel. CND’s Vinylux neglelak har nemlig både en indbygget base- og topcoat, så jeg tænkte, at det ville være en sjov ting at teste.

Da jeg brugte en basecoat skulle jeg kun bruge ét lag for at lakken var fuldt pigmenteret, hvorimod da jeg ikke brugte basecoat skulle jeg bruge 2 lag, for at lakken var fuldstændig pigmenteret. Det er højst sandsynligt fordi en basecoat giver en mere glat underlag, så neglelakken bliver spredt mere jævnt.
Men udover det, var der faktisk ikke nogen forskel på, om jeg brugte basecoat eller ej – holdbarheden var det samme, både med og uden.

Med hensyn til den indbyggede topcoat kunne jeg virkelig se en stor forskel. Når jeg normalt ikke bruger topcoat føler jeg, at min neglelak mister noget shine efter et par dage. Og hvis der er noget jeg elsker ved neglelak, er det den dér lækre, ny-lagte shine. Med neglelakkerne fra CND var der shine fra første dag til den absolut sidste dag (uden at jeg brugte en topcoat). Jeg kunne ikke se nogen som helst forandring i neglelakkernes skær, hvilket er et stort plus, hvis du spørger mig.

CND vinylux neglelak
Her kan du se et billede af alle de fine nye farver i deres Wild Earth efterårskollektion. Fra venstre til højre er; Blue Moon, Dreamcatcher, Arrowhead, Spear, Element og Brimstone.

1 reaktion på ”CND WILD EARTH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *