Daily life with carrots benefits

”Hallo”, hoe gaat het met jullie allemaal, in deze post zal ik de voordelen van wortelen delen. Omdat we speciaal in het winterseizoen wortels moeten eten.
De wortelen zijn wortelgroenten waarvan vaak wordt beweerd dat ze het heerlijke gezonde voedsel zijn. Het is knapperig, lekker en zeer voedzaam.
Wortelen zijn een grote bron van bètacaroteen, vezels, vitamine K1, kalium en antioxidanten.
Ze hebben ook een aantal gezondheidsvoordelen. Ze zijn een afslankvriendelijk voedsel en zijn beperkt tot een lager cholesterolgehalte en een betere gezondheid van de ogen.
Bovendien zijn hun caroteen-antioxidanten beperkt tot een verminderd risico op kanker.
Wortelen zijn in vele kleuren schimmel inclusief geel, wit, oranje, rood en paars.
Oranje wortelen zijn in hun heldere kleuren afkomstig van bètacaroteen, een antioxidant die door uw lichaam wordt omgezet in vitamine A.
Voeding – het watergehalte van wortels varieert van veel meer in wortelen, veel meer calorieën, water, eiwitten, koolhydraten, suikers, vezels en vet. Dit is goed voor onze gezondheid.

 

Koolhydraten – wortels zijn voornamelijk kalm en koel van water en koolhydraten. Wortelen zijn ongeveer 10% koolhydraten, bestaande uit zetmeel, vezels en enkelvoudige suikers.
Ze bevatten te weinig vet en eiwitten, vitamines en mineralen. Wortelen zijn een goede bron van veel vitamines en mineralen, met name biotine, kalium en vitamine A (van bètacaroteen), K1 (phylloquin) en B6.
Wortelen zijn een klassieke bron van vitamine K1 in de vorm van bètacaroteen. Ze zijn ook een goede bron van veel vitamines, evenals vitamine K en kalium.
Wortelen zijn een grote oorsprong van veel plantaardige stoffen, vooral carotenoïden zoals bètacaroteen en luteïne.
Veel gezondheidsvoordelen van wortelen – veel van het onderzoek naar wortelen is gericht op carotenoïden.
Door wortelen te eten wordt het risico op kanker en hartaandoeningen beperkt. Evenals ontwikkelde ooggezondheid.
Bovendien kan deze groente een waardevol onderdeel zijn van een nadrukkelijk dieet voor gewichtsverlies.
Gekweekte wortelen – hoewel geen bevestiging suggereert dat biologische wortelen voedzamer zijn dan conventioneel gekweekte wortelen, hebben biologische variëteiten minder kans op pesticiden.
Babywortelen zijn een steeds plausibeler tussendoortje. Babywortelen zijn hele wortels die worden geoogst voordat ze groot worden, terwijl babywortelen stukjes zijn.
Van grote wortelen die machinaal zijn gesneden, geschild, gepolijst en gewassen voordat ze worden gekoppeld.
Wortelen kunnen reageren bij mensen die allergisch zijn voor pollen. Bovendien kunnen wortelen die in vervuilde bodems worden gekweekt, grotere hoeveelheden zware metalen tegenhouden, waardoor hun veiligheid en kwaliteit nadelig worden beïnvloed.
Conclusie – al met al zijn wortelen de topsnacks knapperig vol met voedingsstoffen, obscuur in calorieën en snoep.
Ze zijn verbonden met hart- en ooggezondheid, verbeterde spijsvertering en zelfs gewichtsverlies. Allemaal een geweldige groei naar een gezond dieet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *