DCL Skin renewal complex SPF 30

Welk merk?

DCL is in 1980 opgericht en is een Amerikaans bedrijf. Ze gaan prat op hun wetenschappelijk onderzoek, met louter -hun woorden- experts op het gebied van huidverzorging. Zij scharen hun producten onder het mom cosmeceuticals een tussenvorm van cosmetica en meer clinische producten die je normaliter op recept zou krijgen (bij/door dermatologen). Ze geven aan alleen met hoogwaardige ingredienten te werken vandaar waarschijnlijk ook het pittige prijskaartje.

Wat is het?

Een dagverzorging dus met een bewezen effectiviteit die exfolieert (dode huidcellen verwijdert dus) en de kracht van een zonbescherming. Geeft bescherming tegen UVA, UVB en vrije radicalen. Deze crème is echt bedoeld voor huidverbetering, huidverjonging.

Wat vond ik ervan?

Dit tubetje heeft me ongeveer crème gegeven voor een week. Ik vond hem vooral erg SPF-achtig, hij gaf geen witte waas maar was wel duidelijk aanwezig op mijn gezicht als in heftige glim. Ik vond hem ook echt heel erg zonnebrand geur. Ik zag geen verschil of iets, er stond dat je een tinteling kon voelen door bepaalde ingredienten (ik neem aan die exfolierende) maar daar had ik geen last van. Ik was niet echt onder de indruk wellicht dat een grotere tube me van mening had doen veranderen.

Moest dus heel goed afpoederen ook want anders glom ik als een glimworm 😊, vast een heel fijn product maar de tube is dus te klein denk ik om echt progressie te zien.

Waar te koop en wat kost het?

Ik gaf het al een pittig geprijsd en wel een dikke € 150,- voor een fullsize van dit product. Je kunt het kopen bij Cult beauty of rechtstreeks bij DCL maar ik zie het ook bij Lookfantastic staan die een NL site hebben. Zeer geschikt en mooi merk voor dames en heren die meer zoeken dan alleen een crème en die structureel met huidverbetering beter zijn. Aangezien ik gelukkig geen problemen heb met mijn huid zou ik hier geen fullsize van kopen. Wel zou ik nieuwsgierig zijn of het op de langere termijn echt iets van huidverbetering zal laten zien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *