DE CACTUS VAN VANDAAG GAAT NAAR…

Ik zit er de hele dag op mijn handen aan te denken; ”Ok, heb nu het laatste woord”, maar aangezien ik weet dat jij ook een antwoord verwacht (?), geef ik je deze prachtige cactus! Ja, het lijkt mij onzin, BT lijkt mij ook niet. Voor mij is de cactus een van de coolste, ja sommige zijn net zo mooi als die met de roze naalden!

Oké, laten we tot zaken komen: wou dat je het opgaf na slechts 2 jaar op de troon, geen tijd om te zeilen om over naar huis te schrijven, en eerlijk? Sorry dat ik het opgeef, je raakte eraan gewend om daar te zijn, en het was nooit een probleem voor mij. Geloof het of niet, het is aan jou

Ik denk dat je dit echt je medebloggers kwalijk neemt? Het doet niet? ”Er zijn veel redenen, maar de belangrijkste is waarschijnlijk het giftige en tot op zekere hoogte direct kwaadaardige klimaat op het platform van sommige andere bloggers”, citeert Kokkejævel.

Ik weet dat ik in deze categorie thuishoor en als iemand me ergens van beschuldigt, zeg ik meestal nee. Het is triest dat je door mij en andere oude vrouwen je jaarsalaris hebt gemist, maar ik geloof je niet. Hebt u NOOIT uw jaarsalaris afgewezen vanwege meningsverschillen met sommige vrouwen van middelbare leeftijd? Als dit een poging is om eerlijk te zijn, so be it, voor een keer…? ”Kom naar beneden” als een man

Ik ga het in ieder geval niet verlengen. Je zult jezelf en natuurlijk veel succes wensen, en veel succes met wat je ook gaat doen. Je hebt een online winkel vol met geweldige foodies, je bent een strenge kok, dus blijf op de hoogte om erachter te komen in welke richting je de beschuldigingen neemt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *