DRUNK ELEPHANT – D-BRONZI ANTI VERONTREINIGING SUNSHINE DROPS BRONZING DROPS – BEOORDELING

Drunk Elephant bronzing drops – recensie. Samenstelling, verzorgingswaarden, hoe te gebruiken… Voor wie is het product en wat is ”Suspect 6”? Iets meer over het merk Drunk Elephant en zijn oprichter. Wat bracht haar ertoe het onderwerp gezichtsverzorging te onderzoeken en wat zijn de ingrediënten die in gezichtsverzorging moeten worden gebruikt of vermeden om te genieten van een mooie en gezonde teint?

DRONKEN OLIFANT – KORT OVER HET MERK
Het zeer populaire verzorgingsmerk Drunk Elephant is opgericht door de Amerikaan Tiffany Masterson.

Lange tijd worstelde Tifanny zelf met tal van huidproblemen, wat haar ertoe bracht haar eigen cosmeticalijn te creëren.

De moeder van 4 kinderen, worstelend met puistjes, vergrote poriën, couperose en een behoorlijk problematische huid, begon de geheimen van gezichtsverzorging te onderzoeken en hoe individuele ingrediënten de conditie van onze huid beïnvloeden.

MOOIE HUID EN ZIJN GEHEIM – WAT ZIJN DE VERDACHTE ZES?
Tiffany en experts op het gebied van gezichtsverzorging concludeerden dat het elimineren van 6 ”verdachte” ingrediënten uit huidverzorgingscosmetica een positief effect zal hebben op de conditie van onze gezichtshuid.

”Verdachte 6” of de verdachte zes zijn: SLS, alcohol, siliconen, chemische filters, geurstoffen en essentiële oliën. Volgens de oprichter van het merk zijn het deze ingrediënten die een zeer negatieve invloed hebben op de conditie van onze gezichtshuid, daarom bevatten alle Drunk Elephant-cosmetica ze niet in de samenstelling.

BRONZING DROPS DRONKEN OLIFANT
Ik ken de bronzing drops van Drunk Elephant al heel lang. Op een gegeven moment had elke mooie buitenlandse Youtuber ze in haar make-uptas en stonden ze meer dan eens op de favorietenlijstjes … niet twee keer.

Omdat ik in Florida in de VS was, heb ik niet nagelaten de ULTA-winkel te bezoeken. Ulta is een drogisterij met beauty- en make-upproducten van topmerken die populair zijn in de VS. Het was daar dat ik D-Bronzi Anti Pollution Sunshine Drops in handen kreeg, d.w.z. bronzing drops, die tegelijkertijd een onderdeel van make-up en een zeer voedende cosmetica zijn.

Ik gebruik het product sinds eind februari en ik kan zeker zeggen dat de cosmetica op de lijst van zomerfavorieten staat, zo niet het hele jaar.

DRONKEN OLIFANT SUNSHINE DROPS – VOOR WIE? SAMENSTELLING
Drunk Elephant bronzing drops zijn geschikt voor alle huidtypes. Ze maken de teint zonnig, bruin en
langdurige glans. Zon en bruin in een fles. Als je, net als ik, het bierfilter dagelijks gebruikt
als je van een zomerse, gezonde kleur houdt, is dit product iets voor jou.

De cosmetica is rijk aan omega-zuren, het bevat onder andere marula-olie en vitamine F.
De druppeltjes verzorgen de huid, voeden en ondersteunen de natuurlijke hydro-lipide barrière van de opperhuid.

Beschermende antioxidanten in de samenstelling beschermen de huid tegen milieuvervuiling.

De samenstelling bevat ook cacao-extract, platinapeptiden en witte thee-extract.

BRONZING DOTS DRONKEN OLIFANT – HOE TE GEBRUIKEN?
Terwijl ik mijn lichaam in de zomer bruin, vermijd ik het bruinen van mijn gezicht en het is behoorlijk merkbaar, de kleur van mijn gezicht verschilt van die op de rest van het lichaam, dan komen de druppels me te hulp.

Ik mix ze afhankelijk van hoeveel ik wil ”bruinen” (van één tot 3 druppels) met een gezichtsfilter of mijn favoriete BB cream.

De druppeltjes kunnen ook gemengd worden met je favoriete dagcrème, foundation of serum.

Het product mag niet alleen worden gebruikt, omdat het onze huid een nogal oranje en lelijke kleur kan geven.

Bronzing-druppels kunnen op het gezicht of lichaam worden aangebracht. Ik raad aan om ze op het lichaam aan te brengen na het mengen met je favoriete lotion.

DRONKEN OLIFANT BRONZING DOTS – BEOORDELING
Ik geloof dat de bronzing drops van Drunk Elephant momenteel alleen verkrijgbaar zijn bij Sephora. Daar is de prijs van een product van 30 ml PLN 165.

Ik weet dat het best veel is, maar vanwege het feit dat het product extreem efficiënt is, we er een kleine hoeveelheid van gebruiken en het ook, of vooral, tal van verzorgingswaarden heeft, geloof ik dat het de prijs waard is.

Een wonder in een flesje, zonnestralen, een gezond kleurtje.

Ik ben de eigenaar van een veeleisende, problematische couperose en gevoelig voor irritatie van de huid, en de druppels die ik praktisch elke dag gebruik, verstopten me niet en veroorzaakten geen schade aan mijn gezicht.

De teint, soms verstoken van glans en leven alsof door de aanraking van een toverstaf, wordt goudbruin, vol en stralend.

Ik raad het iedereen aan en zoals ik al zei, zo’n klein flesje gaat lang mee.

Als ik sinds eind februari gemiddeld 1,5 druppels per dag gebruik, gebruik ik nog steeds hetzelfde pakket dat ik in de VS heb gekocht en het is begin juli.

Het product in een zeer handige verpakking met een mooie sluiting, het past gemakkelijk in mijn make-uptas voor op reis.

Drunk Elepant bronzing drops zijn ook de basis geworden van mijn dagelijkse lichte make-up zonder make-up.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *