Een warm en comfortabel thuis.

Vandaag kom ik met een commando. Over het algemeen veranderde mijn oom onlangs de verwarming. Eengezinswoning 75 m2 oud gebouw (meer dan 100 jaar oud). Niet geïsoleerd, maar de muren zijn waarschijnlijk 52 cm dik. De stookruimte in een apart bijgebouw. In het stookseizoen om het huis te verwarmen is ongeveer 3,5 ton brandstof w.w. nodig.

Hij was een half jaar op zoek en met magische hulp kwam ik 🙂 Ik bedoel, ik heb hem maar één coole site laten zien Xd ( instalcenter.nl ) En hij zegt dat ik uit de lucht ben gevallen. Hij had waarschijnlijk 10 professionals bij hem thuis, maar of ze wilden de klus niet aannemen, of de kosten waren te hoog ;/

En hier kwam hij, zocht, belde en nu is hij bezig de verwarming te vervangen ! Tevreden, gelukkig ! Als u dus op zoek bent naar een bedrijf dat uw oude verwarming vervangt of een nieuwe installeert, raad ik u dit bedrijf van harte aan!

 

Waar moet ik beginnen?
InstalCenter begrijpt dat het bepalen van de beste oplossingen voor uzelf moeilijk kan zijn. Daarom komen wij graag bij u thuis om de situatie ter plaatse te bekijken. Op die manier kunnen wij u het juiste advies geven. Ook daarna kunt u bij ons terecht, niet alleen voor de installatie, maar ook voor een goede service.

Heeft u vragen of advies?
U kunt bij InstalCenter terecht voor deskundig advies, installatie en onderhoud. Neem contact op met een InstalCenter installateur bij u in de buurt en bespreek uw wensen. Samen komen we tot de meest optimale oplossing voor de warmwaterbehoefte van uw woning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *