En känd fotbollsspelare provocerar på Internet. Hon tog på sig en provocerande outfit

Madelene Wright gladde fansen genom att visa upp en outfit med en lågt skuren spetstopp och kavaj. Wright återvände nyligen till fotbollen efter fyra års uppehåll.

Fotbollsspelaren var känd för många skandaler under sin karriär. Låt oss komma ihåg att fram till december 2020 var Madelene Wright en spelare i Charlton Athletic-laget. Hon blev dock utsparkad för festupptåg.

Hon publicerade en video på Instagram där hon andades in lustgas. Hon tyckte det var roligt, det gjorde inte klubben.

Istället för att leta efter en ny klubb bestämde hon sig för att gå i en lite kontroversiell riktning – hon öppnade ett konto på en erotisk hemsida. – Jag ska inte ljuga, det förändrade mitt liv totalt. Jag kunde köpa min egen lägenhet, resa jorden runt och njuta av många lyxiga bekvämligheter, erkände hon.

,,Hennes antal anhängare sköt i höjden. Från 20 tusen plötsligt var det 328 000 människor – understryker dagstidningen ”The Sun”.,,

 

Fotbollsspelaren gladde internetanvändare

Wright beskriver sig själv som att han har ett ”änglalikt ansikte” och ”djävulens tankar”. Han har också en fin kropp och vet precis hur man använder den på nätet. Hon inser hur attraktiv kvinna hon är.

Nu har hon presenterat en iögonfallande kostym i sociala medier. Wright bar en lågskuren spetstopp och en jacka. Hon bländade verkligen sina följare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *