Hårpleie med merkevaren Moroccanoil med

Moroccanoil er et merke som ble opprettet for noen år tilbake. Bak ideen om å lage nyskapende hårkosmetikk er … mislykket fargelegging, som offeret var Carmen Tal, medstifter av selskapet.

Håret hennes ble skadet som følge av dårlig fargelegging i Israel. Den deprimerte kvinnen dro umiddelbart til en annen salong, der håret ble farget på nytt og behandlet med såkalt ”flytende gull” – det vil si arganolje. Den glade kvinnen bestemte seg for å dele denne fantastiske kosmetikken med hele verden, og laget kosmetikk til hudpleie basert på arganolje.

 

Moroccanoil Treatment hårbehandling for tynt og delikat hår
sammensetning:

Arganolje i kosmetikken har tjent navn som ”flytende gull” eller ”livets eliksir” av en grunn. Takket være de fantastiske egenskapene, brukes det i kosmetikk over hele verden. Oljen styrker håret, gir det glans og fukter.

Vitaminkomplekset som finnes i oljen er med på å gi dem næring, samt tilfører glans og vitalitet, noe som gjør håret skinnende, glatt og mykt.

Funksjoner:

Behandlingen er designet spesielt for tynt, skadet, sprøtt og lyst hår (også grått eller platina). Det er en behandling som hovedsakelig er ment for styling av hår, men det kan også brukes som balsam eller stylingmiddel.

Behandlingen har en antioksidant effekt, får håret til å skinne naturlig, letter lett kamingen (spesielt hår utsatt for krusete og sammenfiltrende) og fremskynder hårets tørkeprosess betydelig etter vask.

Kapasitet:

Produktet er tilgjengelig i tre volumvarianter: 25 ml, 100 ml og 200 ml.

Flaske:

Produktet ble plassert i en praktisk tonet glassflaske. Type emballasje sikrer at arganolje er beskyttet mot effekter av lys som kan forverre dens egenskaper.

Skjebne:

Produktet er spesielt beregnet på svakt, bleket eller farget blondt hår.

 

Min mening om Moroccanoil Treatment:
Selv om behandlingen er beregnet på lyst og bleket hår, bestemte jeg meg for å risikere og teste dette produktet fordi håret mitt er tynt og veldig delikat. Den første tingen som fengslet meg totalt i dette produktet var det duften. Det er fantastisk hyggelig, delikat, som viktigst holder seg i håret i lang tid. Vanligvis lukter hårprodukter godt, men bare et øyeblikk, i dette tilfellet er det annerledes. Når det gjelder påføring av denne oljen, påførte jeg den på fuktige hårender. Håret mitt etter å ha brukt denne behandlingen er delikat som silke, velduftende og vakkert skinnende. Hvis jeg kort måtte nevne fordelene til dette produktet, ville det absolutt være:

god lukt,
veier ikke håret ned,
gjør leggingen enklere
polish,
jevner

 

sammensetning:

Arganolje tilfører glans, fukter og styrker den. Hår etter påføring av sjampo er fuktig, men ikke vektet.

Vitaminene A og E forbedrer den visuelle tilstanden til håret, og styrker det også fra røttene til endene, og forhindrer splitting og uttørking, forårsaket av styling eller atmosfæriske forhold.

Røde alger gjør håret glatt, behagelig å ta på og elastisk, samt perfekt fuktet.

Funksjoner:

Sjampoen er beregnet på daglig pleie. Gir optimal fuktighet, men veier ikke håret ned. Takket være de aktive ingrediensene som finnes i produktet, letter det kammingen.

Sjampoen skyller ikke ut fargen, så den kan trygt brukes også for farget hår.

Kapasitet:

Produktet er tilgjengelig i fire kapasitetsvarianter: 70 ml, 250 ml, 500 ml og 1000 ml.

Flaske:

Sjampoen er i en praktisk flaske med en skrukork, som letter dispensering av produktet.

Skjebne:

Kan brukes til alle hårtyper.

Min mening om fuktighetsgivende sjampo med Moroccanoil Hydration argan oil
Når det gjelder Moroccanoil-sjampoen fra Hydration-serien, i begynnelsen må jeg også nevne dens duft. Den er like fantastisk som den ovennevnte behandlingen. Etter vask lukter håret vakkert i lang tid. Sjampoen er ganske tykk, men en liten mengde er nok til å vaske alt håret, det skummer veldig godt. Håret mitt etter vask med dette produktet er ganske grovt, så jeg bruker alltid balsam etter vask. Etter tørking er håret fuktig og glatt, men jeg vil anbefale å bruke dette produktet vekselvis med en annen sjampo for ikke å irritere hodebunnen.

Fordeler med Moroccanoil Hydratin-sjampo:

vakker lukt
fuktiggjort hår,
enkel kaming
opptreden
Når det gjelder ulempene med produktene jeg beskriver, er det imidlertid absolutt deres pris og sammensetning som kan være litt bedre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *