Hoe voel je je mooi tijdens de zwangerschap?

daar zijn verschillende middelen voor.

De eerste en belangrijkste daarvan is shoppen 🙂 Een paar maanden geleden kwam ik kleding van Happymum voor zwangere vrouwen tegen, maar daar ben ik vanwege de zeer hoge prijs niet langer mee gestopt. Donderdag ging ik weer naar binnen, verleid door de afdeling Outlet. Hij verraste me zo aangenaam dat ik besloot om twee jurken te bestellen.

De eerste is Leila Love Dress. Het ziet er elegant uit en is gemaakt van flexibel (en dus comfortabel) materiaal. De fabrikant zorgt ervoor dat het door de snit en de stof perfect zal zijn, zelfs in de laatste weken van de zwangerschap. We zullen controleren

leila

De tweede is Lady Love Honey Dress. Ik werd op het eerste gezicht verliefd op haar! Ze is lief, sexy en elegant. Ik denk dat het perfect zal zijn als outfit voor de verdediging van de master’s degree (als het ooit gebeurt) en vele andere gelegenheden, misschien voor een date met mijn man?

tweede

De fabrikant zegt dat zijn producten 6 regelsystemen hebben waardoor het kledingstuk met mij meegroeit en voldoende is tot het einde van de zwangerschap. Door de manier van naaien zijn deze dingen ook goed voor ons na de zwangerschap.

We zullen oordelen, de recensie zal zeker zijn – misschien kom ik zelfs in de verleiding om mijn foto’s in deze franje te plaatsen. Maandag komen ze naar me toe, ik wrijf al over mijn pootjes

Je kunt je ook mooi (en vooral) voelen door op andere manieren voor jezelf te zorgen.

Naar de schoonheidsspecialiste. Manicure, pedicure, wenkbrauwvormgeving – geen van deze dingen is verboden tijdens de zwangerschap, ze kunnen de baby niet schaden en zullen de moeder een mooi gevoel geven 🙂 Als je iemand tegenkomt die zo fenomenaal is als mijn Lucynka, zal hij een thee voor je zetten, onthoud hoe veel zoet, en op het einde zal hij zelfs je sokken aantrekken: *

Thuis je haar kleuren. Er is niets erger dan een verwaarloosde zwangere vrouw met een uitgroei van 5 cm en vettig haar. Vergeet niet om een ​​verf te kiezen zonder ammoniak, want alleen het inademen van de dampen is gevaarlijk, niets anders.

Zorg dragen voor je lichaam. Ik crĂšme twee keer per dag, ’s morgens en’ s avonds, en ik verander vaak mijn cosmetica. Ik heb Palmers al geprobeerd voor striae, maar ik hield niet van de geur en godzijdank ben ik al voorbij. Dan Babydream balsem (merk Rossman) – koel, trekt snel in. Nu ben ik verliefd geworden op ToƂpa’s anti-striae olie en anti-cellulitis crĂšme en gebruik ze zonder onderbreking. Het belangrijkste is om het juiste voor jezelf te kiezen, maar laat het lichaam niet aan zichzelf over. Goed behandeld, zal hij ons op dezelfde manier terugbetalen (of dat hoop ik tenminste 🙂). Ik raad ook zachte peelings met arganolie aan.

Door sexy zwangerschapsondergoed te kopen. Alleen omdat je lichaam verandert en je elke 3 maanden een grotere maat nodig hebt, wil nog niet zeggen dat je iets kunt dragen.

Je kunt ook oefenen. Op een verstandige manier natuurlijk. Over 2 weken start ik met zwangerschapsgymnastiek op de geboorteschool. Vanaf half mei zijn er ook massages beschikbaar. Ik zou willen toevoegen dat alles wordt gesponsord door het National Health Fund – in ieder geval een keer kunnen we ”iets” van hem ”krijgen” 🙂 Controleer of er zoiets bestaat in uw land.

De prijs is onbetaalbaar. Mijn man zegt vaak hoe mooi ik zwanger ben. Het is mogelijk dat het niet waar is, maar het punt is dat ik mezelf niets te verwijten heb en ik voel me goed in mijn vel.

En welke manieren heb je om je mooi te voelen?

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *