HVORDAN OVERLEVEDE DET SKANDINAVISKE MIRAKEL?

For nylig begyndte jeg at teste det hydrolyserede kollagen The Solution ™ fra det Oslo Skin Lab. Hvordan stod den, og er det værd at investere i? Læs videre!

Vi har simpelthen brug for kollagen for livet, og da mængden af ​​kollagen i kroppen falder med alderen, bør vi supplere det regelmæssigt. Uden det mister huden modstanden og begynder at klare dårligere med solens stråler, dårlig kost, rygning, dårlig og utilstrækkelig udrensning og andre negative effekter. Kollagenmangel manifesteres ved aldring af huden, dannelse af rynker, problemer med led eller skader på neglene.

Jeg testede norsk hydrolyseret kollagen The Solution dobu i to måneder, og jeg må sige, at jeg er ganske optimistisk med hensyn til resultatet. Og hvis du har læst min tidligere artikel, så rol ikke, du tager ikke fejl med matematik. På det tidspunkt havde jeg med succes testet den første pakke og kastet mig langsomt ind i den anden.

 

SOLUTION ™ ANTI-WRINKLE COLLAGEN, bjælk i 28 dage
Hvordan brugte jeg kollagen? Hver dag opløste jeg det i et glas koldt vand eller føjede det til en smoothie. Det er lugtløst og smagløst og opløses helt. Personligt kan jeg lide formen af ​​individuelt pakket poser, så jeg kunne tage et par af dem i min taske og drikke min kollagenelixir på arbejde eller efter træning.

 

Det er klart for mig, at du er interesseret i resultatet … og hvem der ikke er det! Jeg var også interesseret (griner).

Min hud ser virkelig godt ud. Det er blødere at røre ved, strålende, og jeg bærer make-up minimalt. Ja, det faktum, at jeg virkelig passer godt på min hud, bidrager bestemt til dette, men jeg ser virkelig resultaterne efter norsk kollagen. Så jeg anbefaler alle ti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *