Hvordan takle høststemningen

Lær om mine påviste måter å bekjempe høstbluesen på.

1. Friske blomster
Jeg kjøper friske blomster, ingenting forbedrer humøret mitt mer enn de vakre omgivelsene jeg er i, og jeg forbinder friske blomster med absolutt luksus, en følelse av sikkerhet, selv om de er tre tulipaner på 2 zlot hver. Finn ditt synonym for personlig luksus og la deg skjemme bort.

2. Endringer
En malingskanne og en ny farge på veggen. Flytte møbler, skifte stue gardiner med de på barnerommet. Alt gjør at jeg hele tiden er på farten, endrer, skaper, handler og beundrer de raske effektene, noe som gir meg utrolig energi. Eller kanskje du kan bruke en liten forfriskning av leiligheten eller grundig rengjøring, rengjøring av plassen? Ferien kommer, det er en perfekt anledning til det!

3. Beslag
Moren min sier at stryking slapper av. Jeg forsto det ikke før, men i dag, når jeg er avslappet ved å skrive en blogg, ser jeg det helt annerledes. Og siden det også er en veldig arbeidskrevende aktivitet, har jeg heller ikke tid til å tenke på tull. Oppdag lidenskapen din og gi deg selv til den! Bare ikke se etter det for lenge, ta tak i det ”første bedre” som du kommer til å tenke på, ikke kast bort tiden din på å lete etter den perfekte, for det kan frustrere deg ganske mye. Hvis førstevalget er feil – kan du alltid endre det.

4. Festlig stemning
Jeg tar ut juleplattformer, legger putevar på sofaen i en festlig atmosfære – om bare i farger, her og der knytter jeg røde bånd som minner meg om jul og jeg vie meg til julemagikken ved forberedelsene. Det kan virke trivielt ved første øyekast, men bortsett fra den åndelige opplevelsen av ferien, er det også en ekstraordinær tid brukt med familien, som jeg liker å være godt forberedt på og organisert slik at hodet mitt ikke blir opptatt av endeløse forhold. Lag en forberedelsesplan for jul og implementer den i morgen!

5. Smil
Ja, jeg smiler for meg selv. Mens jeg sitter ved skrivebordet mitt og svarte skyer ruller forbi, stiller jeg meg selv et kontrollspørsmål – smiler jeg? Smiler jeg for meg selv? Jeg vet ikke hvordan det fungerer, men et mildt smil om munnen hele dagen gjør meg lykkeligere. Som om det ville fungere begge veier – å føle meg lykkelig får meg til å smile og smilende får meg til å føle meg lykkelig. Selv et slikt innledningsvis kunstig, kontrollert smil får tankene mine til å ta en positiv vei og smilet blir ekte etter hvert. Har du ikke prøvd det? Kom i gang akkurat nå! Smil!

Opplever du et humørfall om høsten? Hvordan takler du det?

1 reaktion på ”Hvordan takle høststemningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *