IKEA – SHOPPING – TILLBEHÖR FÖR RUMET

Jag frestades av dem eftersom de var relativt billiga och de ser bra ut. Jag hade redan en uppsättning och det brände bra, så den här gången bad jag min bror att köpa det för mig. Priset är 9,99 PLN per set. Ljus består av paraffin och vegetabiliskt vax. Varje ljus har en annan färg, även om det mellersta till höger faktiskt inte är så mycket annorlunda. Totalt är detta också ganska synligt på bilden.

De är gjorda av hårt, något grovt skum (närmare bestämt, om någon är överväldigad av ingredienserna är de gjorda av en sampolymer av eten och vinylacetat – det låter som svart magi för mig), vilket passar mig mycket bra. De är trevliga att ta på, har ett enkelt, men mycket trevligt mönster. De skiljer sig praktiskt taget inte när det gäller färger. Leva lika intensivt som på fotot och jag är väldigt glad över det, för jag ville ha den här nyansen. Diametern på denna bricka är 37 cm och kostnaden är PLN 7,99 / artikel.

 

Detta är inte en stor lampa som jag köpte för dekoration, eftersom ljuset från den, även om den har en vacker färg, är ganska dämpad. Storleken är 29 cm och diametern på skuggan 19 cm. Produkten kräver montering, men det är så barns lek, eftersom den endast består av att applicera skuggan. Lampa säljs separat. Jag hade rätt hemma, så jag förlåtit mig själv detta köp. Kostnaden för en sådan lampa är endast PLN 11 (en lampa för den hos IKEA kostar PLN 16, vilket är mer än själva lampan).

 

# 4 SCOOTER + 2 KARIT-Kuddar
På bilden visade jag inte överkastet, för det är så stort att det är svårt att fälla det fint, så jag visar bara örngott, som förresten är väldigt skrynkliga, eftersom de länge har varit i locket, som täckskyddet för sovsäcken, så det är lite wygniotły. De har icke-standardmått, så jag måste göra kuddar på egen hand. Jag är mycket besviken över färgen på denna uppsättning. På fotot är det något avstängt turkos, och lever det är ganska lätt turkos. Efter att ha spridit locket på sängen, visade det sig vara så stort att jag kunde ta en sängäcke till enkelsängen. Du måste göra om dem på något sätt. Detta är mitt dyraste köp, eftersom det kostar 149 PLN. Sängplattan har måtten 260×280 cm, i sin tur kuddkuddar 65×40 cm.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *