ISANA UNGE EGG WHITE RENGÖRINGSFOAM MED PROTEIN

ISANA YGG EGGVIT Rengöringsskum med äggvita är en produkt som väckte mitt intresse när jag handlade på Rossmann. Och även om jag inte har varit tonåring länge, bestämde jag mig för att testa rengöringsskum, som uppstod som en nyhet. Jag kommer inte att dölja att jag var intresserad av äggvita. Jag bestämde mig också för att lägga den i korgen och testa den och idag delar jag min åsikt om den här produkten.

ISANA YGG EGGVIT Rengöringsskum med äggvita skapades för alla typer av hud med micellärteknik. Tillverkaren hävdar att det har en vårdande effekt. Det fördröjer oss med uttalandet ”Låt din hud rengöras med ett underbart mjukt skum.” Den micellära teknologin som används i skummet orsakar också att partiklar av miljöförorening och smink är som en magnet som dras bort från huden. Enligt producenten har ISANA YOUNG EGG WHITE Cleansing skum med äggvita en dermatologisk bekräftad hudtolerans.

ISANA UNGE EGG WHITE RENGÖRINGSFAMIL MED PROTEIN ÄGAR – FÖRPACKNING, FUNKTIONALITET, KONSTITERING

ISANA YGG EGGVIT Rengöringsskum med äggvita hänvisar till den populära koreanska vården. Från det jag förbinder äggvita används ofta i kosmetika där. Det var en fråga om tid för europeiska kosmetiska tillverkare att börja modellera sig på dem. Under en lång tid har det varit synligt att hälla ut masker i en trasa, som förmodligen har alla kosmetiska företag. Nu är det dags att använda äggvita i kosmetika. ISANA YOUNG EGG WHITE Rengöringsskum med äggprotein är en överkomlig produkt. Jag tycker mycket om förpackningen av produkten. Det är enkelt, minimalistiskt och i en mycket positiv gul färg. Produktutvinningsmekanismen i sig är inte avslöjande – de flesta skum på marknaden har sådan förpackning. En praktisk pump är en bra lösning här. ISANA YOUNG EGG WHITE Rengöringsskum med äggprotein efter klämning är mycket väl komprimerat och när det appliceras på ansiktet blir det en mycket krämig produkt. Doften är väldigt fin, fruktig och ganska intensiv.

ISANA UNGE EGG WHITE CLEANSING FOAM MED PROTEINPROTEIN – SAMMANSÄTTNING
Sammansättning ISANA YOUNG EGG WHITE Rengöringsskum med äggprotein är relativt kort för ett skum. Det är dock förgäves att leta efter äggvita här. Tillverkaren har gjort en billig marknadsföring gimmick på förpackningen – vilket är en stor skam. Förutom lugnande panthenol innehåller kompositionen även parfymer som är ansvariga för skumets intensiva doft. Skummet innehåller inte alkohol, men vi hittar en lite lättare version av SLS. Jag märkte inte några biverkningar av att använda skummet på min hud. Däremot bör personer med känslig hud utsatta för irritation vara försiktiga. ISANA YOUNG EGG WHITE Rengöringsskum med äggvita, som jag nämnde, består av panthenol och glycerin, som är ansvarig för fuktighetsegenskaper. Efter att ha applicerat kosmetiken kände jag inte huden åtstramning.

ISANA UNGE EGG WHITE CLEANSING FOAM MED PROTEIN ÄGAR – ÅTGÄRD, MIN YTTRANDE
ISANA YOUNG EGG WHITE Rengöringsskum med äggvita är enligt min mening en ganska trevlig produkt som jag tycker om att nå för att uppfriska min hud, speciellt på morgonen. Jag tyckte om lukten väldigt mycket, det är därför jag använder det med glädje – det är så trevligt och fruktigt att det ger ett gott humör när morgonduschen, särskilt vid denna tid på året. För mig, tyvärr, uppfyller denna produkt endast sin funktion på morgonen. Tyvärr har jag med kvällskvällen ett problem med henne, för jag tänker inte på överkroppen i sminken. Enligt min åsikt är ISANA YOUNG EGG WHITE Rengöringsskum med äggprotein en ganska genomsnittlig produkt med genomsnittlig prestanda. Det faktum att det inte finns några äggvitorer i produkten anser jag vara en mycket stor minus – för att föreslå förpackningen kan du luras att det är en produkt som liknar koreansk vård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *