Jo Malone Rose & White Musk Absolu of bloemig-muskus parfum

Jo Malone Rose & White Musk Absolu is een parfum waar ik al maanden van droom. Hier ontmoet een diepe olieachtige roos oud en musk. Licht en zwaar, lief en bosrijk, vol tegenstrijdigheden, maar ongelooflijk harmonieus.

 

JO MALONE ROSE & WHITE ABSOLU MUSK ”Jo Malone Rose & White Musk Absolu” is een compositie die is gemaakt in 2019 en de maker Anne Filipo.

PACKING
De fles is anders dan de klassieke, minimalistische flessen van het merk. De roodroze ombre kondigt een unieke compositie aan en dat is het inderdaad. Ik zou het overal ruiken. Gedwongen elegantie met een kleine klauw. Parfums zijn verkrijgbaar in een capaciteit van 100 ml.

JO MALONE ROSE & WHITE ABSOLE MUSK GEURSAMENSTELLING
De geurcompositie is buitengewoon en de klassieke evolutiepiramide van de geur is veranderd. Hier voelen we vanaf het begin een diepe hartnoot, een rijke damastroos. Dankzij deze behandeling is de geur vanaf de eerste seconden zwaarder, zonder frissere, hoge tonen. Na verloop van tijd worden zoete tonen in muskus gewikkeld en oud voegt zich bij het geheel. Parfums worden zwaarder en de bloemige geur verandert in een meer houtachtig, droog en waardiger.

HOE RUIK IK MALONE ROSE & WHITE ABSOLUS MUSK?
Hartnoten van damastroos, rozenolie
Basisnoten: oudh, witte musk, amber

 

Stabiliteit
Het parfum blijft heel lang op mijn huid zitten, ongeveer 7 uur. Hun projectie is matig.

2 reaktioner på ”Jo Malone Rose & White Musk Absolu of bloemig-muskus parfum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *