Michael Kors håndvesker: er det verdt det? Fordeler og ulemper.

Dagens oppføring er svaret på et spørsmål som regelmessig lander i instagram-skuffen min. Jeg forstår dem delvis, selv om jeg ikke helt føler meg kompetent til å svare på dem – jeg er ikke en samler av designerhåndvesker, og det er vanskelig for meg å henvise til andre, men det er kanskje derfor du spør? Jeg vil prøve å svare kort fra perspektivet til en person som hovedsakelig fokuserer på kjedebutikker, om det er verdt å kjøpe en Michael Kors-pung, i så fall – hvilken modell og hvordan ser mine personlige inntrykk ut.


Som introduksjon – jeg er eier av tre modeller av vesker med den berømte MK i tre forskjellige størrelser og design. Jeg har en svart, klassisk Jet Set Travel – i mellomstørrelse, glidelås med glidelås, den neste er karamell Jet Set Travel Crossbody, og den siste i samlingen er Jet Set Travel MD Carryall i versjonen av et beige monogram.

 

Varighet
Det som forbinder alle tre MK-veskene mine er materialet de er laget av – og det er læret i saffiano-finish. Du kjenner dem sikkert – ved første øyekast ser det ut plast, det er ganske stivt og har en merkbar, grov tekstur. Jeg velger bevisst håndvesker praktisk talt bare i dette alternativet, fordi dette blir fulgt av størst holdbarhet, motstand mot mekanisk skade eller smuss. I MK er saffiano den dominerende typen skinn, selv om du også vil finne modeller fra mykt kornskinn.

Dette er saken som jevnt svarer til den første ”verdt” når det gjelder amerikanske designerhåndvesker. Jeg tror at ved å investere i et visst beløp, trenger vi ikke å håndtere dem som et egg. Jeg sparer dem ikke – jeg bruker dem hver dag, på ferier, eller når jeg handler og noen ganger pakker jeg noen tyngre ting inne. Bærer du en bærbar datamaskin? Ikke noe problem. De er ikke redd for delikate riper eller skrubbsår – det er usannsynlig at de vil oppstå på overflaten. Selv om bunnene ikke har noen metallfinish eller beskyttelse, blir de ikke skitne eller forringe. Også i kategorien holdbarhet – jeg gir dem et klart pluss.

Alt er aldri perfekt, så det er verdt å ta hensyn til en ting. Mens materialet i seg selv klarer seg veldig bra fra så godt som alle sider – er saken verre med maskinens bagasje. Det beste er å illustrere dette bildet, så ta en titt.

 

Jeg vet ikke hvordan saken er med sølvtilbehør – min er gull. Og her kan du se at skyvefragmentene og kjedeholderne tørker litt. Dette er kanskje ikke den mest ekstreme skaden, dessuten vet vi – dette er et fragment som vi alltid bruker. Dessverre – gliderhåndtaket er det mest utsatt for slitasje, fordi de andre delene av kjeden i prinsippet er i god stand. Fotoposen er over to år gammel, og jeg bruker den som oftest.

 

convenience
Det andre viktige med MK-vesker som jeg har og setter pris på er bekvemmelighet. Bekvemmeligheten med det faktum at deres former, kapasitet, løsninger inne – er ganske enkelt gjennomtenkt og lar deg få en ryddig, ikke-deformert lagringsplass der du må pusse som en sekk. Du trenger ikke kjøpe ekstra arrangører eller patroner her – som for eksempel avviser meg fra mange Tous-vesker. Begge store modellene, som inneholder A4, har så mange lagringsplasser og rom at alt har sin plass, og de mindre – til tross for den lille størrelsen, passer den ganske mye. Omtrent – det vil være en betydelig lommebok, telefon, nøkler, bærbar PC. Du vil ikke klemme en flaske vann eller mer uvanlige ting her, men det er en pose i bærbar størrelse. I den beige, monogrammede Carryall-modellen, selv om den er den eneste uten glidebryter, er det et sted for en karabinfeste, og lommene er skreddersydd slik at man lett kan passe, til størrelse, Kindle Paperwhite.

Håndtakene er også komfortable – selv om du ikke liker tynne stropper, anbefaler jeg deg å endre retningen på søket. Større MK-modeller kan bæres komfortabelt på skulderen, uten behov for ekstra stropper. Den mindre Crossbody – dingler behagelig på skulderen og på tvers – som jeg personlig foretrekker når jeg marsjerer et sted i mengden og en veske med innhold jeg foretrekker å ha foran meg og uten risiko for å bryte den av skulderen.

 

allsidighet
Jeg er ikke sikker på om dette ikke er en enkeltsak, men etter min mening – MK-vesker, med mindre du velger modellen med rosa blomster, er ganske tidløse. De samsvarer med forskjellige stiler og vil se bra ut både for en brudekjole og hverdagens treningsdrakter. De er ikke støtende med kontroversiell design, og er heller ikke kjedelige, og derfor kan investeringen i en slik veske redusere behovet for å ha noen få andre. Da kan kostnadene ved kjøp virke litt mer fornuftige.

Oppsummert, er det verdt å kjøpe en Michael Kors-veske? Som du sikkert har gjettet, har jeg ikke et klart svar for deg. Jeg ser mange fordeler i disse posene, men jeg er også klar over ulempene. De kan til og med være slik at de siste årene har de definitivt blitt mer mainstream og vanlige, så hvis du foretrekker å ha noe mindre vanlig på skulderen din – vil jeg heller velge en av posene til Zofia Chylak eller Przywara Strzałka. Hvis du blir fristet av en MK-veske, men grunnen til tvilen er prisen – så tror jeg at hvis du bruker mellom PLN 600 – PLN 1400 per sekk, vil du få veldig fin kvalitet og en ting du vil bruke lenger enn modellen til PLN 100-200 fra Mango eller Zara. Posene mine kommer fra Zalando, en fra det italienske utsalgsstedet og fra Miracle Boutique, men spørsmålet om hvor jeg kan kjøpe best er fortsatt åpent. Prisene er veldig varierende og varierer ofte mellom 100 og 200 PLN avhengig av kampanjen. Når du snakker om økonomi, kan du alltid enkelt selge en velholdt MK-veske, slik at du ikke binder den til gravtavlen.

 

Jeg lurer på hvordan du ser på problemet med disse berømte håndvesker, liker du dem, eller har du allerede for mye av dem? For eksempel kan jeg ikke lenger se på Gucci-belter, så jeg har full forståelse for effekten av overdreven bombardement med en gitt vare. Gi meg beskjed om du har, planlegger du eller har andre spørsmål – Jeg vil gjerne svare på tvilen din i kommentaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *