Mijn manier om voor droge handen te zorgen

Droge handen zijn zo’n teken van de afgelopen maanden. Continue desinfectie of het dragen van handschoenen zijn niet zonder sporen. In de zomer is er nog steeds een sterke zon. En gezonde handen zijn mooie handen. Mocht je dus last hebben van een droge huid of een doffe of droge huid van je handen, dan heb ik een simpele en effectieve remedie voor droge handen voor je. Maak in 3 snelle stappen kennis met mijn manier van thuiszorg.


In de mijne, en waarschijnlijk in het leven van veel andere vrouwen, is het uiterlijk van de hand erg belangrijk. Ze zijn vaak onze showcase. Ze zijn in het oog springend en ongetwijfeld een getuigenis van de persoonlijke cultuur. Het uiterlijk van handen blijkt echter niet alleen uit goed verzorgde, zorgvuldig gelakte nagels of sieraden die ze dragen.

 

De sleutel tot mooi ogende handen is een gezond ogende huid. Het is ook voor haar dat ik gestopt ben met het dagelijks lakken van mijn nagels met hybriden, omdat ik merkte dat regelmatig mijn handen in de UV-lamp hun veroudering intensiveren. En het zijn onze handen die het snelste verouderingsproces ondergaan – zij zijn de zone die het meest wordt blootgesteld aan zowel verwondingen als externe factoren. Het is dankzij hen dat we elke dag honderden levensactiviteiten uitvoeren.

De huid van de handen droogt snel uit, waardoor deze droog en minder mooi wordt. Dit komt door zowel de chemicaliën in schoonmaakproducten, het dagelijkse huishoudelijk werk dat zonder handschoenen wordt gedaan, en de UV-stralen. Tegenwoordig hebben ook allerlei ontsmettingsmiddelen, die meestal grote hoeveelheden ontsmettingsalcohol bevatten, een enorme impact op het uitdrogen van de huid. Als u ze een paar of zelfs tien keer per dag gebruikt, droogt de huid van uw handen aanzienlijk uit.

Bekijk mijn weg naar een gezonde, mooie en vooral goed gehydrateerde handhuid. Een ritueel van een paar minuten verweven in het dagelijks leven, waardoor mijn handen elke dag genieten van hun uiterlijk.

 

3 manieren voor droge handen

Droge handen peeling

Ik start de behandeling van mijn handen door de dode huid te verwijderen met de HAND.lab Peeling van MIYA. Dit product garandeert me een uitdrukkelijke verzachting van de huid van mijn handen en hun verbazingwekkende reiniging. Bij regelmatig gebruik merkte ik ook een vermindering van verkleuring op.

Ik ben blij met zijn lichte textuur, die het te danken heeft aan zoete amandelolie en zonnebloempitten, die mijn huid tijdens deze stap voeden. Alle ingrediënten die het bevat zijn voor meer dan 98% van natuurlijke oorsprong. Thuis heb ik nog steeds geen tijd, dus ik bewaar het in een kast op mijn kantoor en gebruik het niet meer dan 1-3 keer per week, waardoor mijn huid perfect is voorbereid op verdere verzorging.

Als mijn handen echt intensieve verzorging nodig hebben, pak ik het HAND.lab regenererend serum van MIYA, dat ongelooflijk expressief is. Na de eerste dag van gebruik herwint mijn huid haar elasticiteit en onmiddellijke regeneratie. Dankzij de prebiotica in het serum, vitamines uit oliën en sheaboter regenereren microverwondingen veel sneller. Dit product kalmeert ongelooflijk en herstelt het comfort van uw handen.

Het is een cosmetica die ik graag in mijn tas heb – vooral als ik even eerder verneem dat mijn handen zullen deelnemen aan een trouwfoto. Een trouwjurk vastmaken, een bruidsboeket of sieraden presenteren zijn mooie lijsten, maar op voorwaarde dat droge handen niet afleiden van wat het belangrijkste is.

Omdat het snel intrekt, is het ook geliefd bij mannen, daarom is het bij de hand in onze kantoorbadkamer.

Bijna elke dag – ’s ochtends of voordat ik naar bed ga – volg ik de derde stap van mijn huidverzorgingsroutine. Hiervoor gebruik ik het HAND.lab Concentrated Hand and Nail Mask van MIYA, dat op mijn nachtkastje ligt. Hierdoor is mijn huid in de huidige hitte beschermd tegen invloeden van buitenaf, wind, vorst en UV-straling. Voorkomt perfect uitdroging van de huid en verheldert bestaande verkleuringen.

Dankzij deze drie eenvoudige stappen weet ik zeker dat mijn huid goed wordt gehydrateerd en beschermd tegen externe factoren die schadelijk zijn voor de huid. Ondanks veelvuldige handdesinfectie of mijn geliefde tuinierwerk heb ik niet langer last van het probleem van droge handen.

 

Waar zijn je handen het meest gevoelig voor? De zon, wasmiddelen of misschien wel de alomtegenwoordige desinfectie?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *