MY TOP 3 ICONIC FACE CARE COSMETICS

HYBA Hver av oss har slike ikoniske kosmetikk i kosmetikken, som de alltid kommer tilbake til, sant? I DAGENS POST VIL JEG VISE DIN BESTE KOSMETIKK FOR ANSIKTSSTELL!

Jeg kan ikke forestille meg ansiktspleien uten en god fuktighetskrem som vil harmonere pent med sminke, så dagens innlegg kunne ikke savne perlen min. Jeg vil også vise deg den beste øyekremen mot puffiness, som når den brukes regelmessig gjør underverker og til slutt en delikat micellær væske, når alt kommer til alt, vask av sminken din før du legger deg 🙂

 

Min bestemte favoritt når det gjelder en godt fuktighetsgivende øyekrem er Clinique Pep-Start. Jeg har nevnt det på bloggen hundrevis av ganger, men jeg bestemte meg for at det må være med i dette innlegget. Den er perfekt for hevelse om morgenen eller mørke ringer under øynene. Den har en veldig fin kompakt, men lett tekstur og absorberes raskt. Det er en flott hverdagskrem, den fungerer perfekt under sminke. I tillegg er det ekstremt effektivt – et 15 ml rør er nok for meg i nesten et halvt år. Jeg er ikke overrasket over at så mange anbefaler det! Det kan ofte hektes av i esker fra Clinique, så kommer det veldig billig ut. Tross alt er det det dyreste produktet på dagens liste.

 

Er det noen som ikke har hørt om det ikoniske produktet, dvs. Ziaja Natural Olive Cream for normal og tørr hud? Dette mirakelet er sannsynligvis kjent av dine mødre og kanskje bestemødre. Den er utrolig billig og veldig effektiv, har en ultralett tekstur og tetter seg ikke, og er perfekt for sminke. Jeg prøver alltid å ha den i min kosmetiske pose og bruke den om hverandre med andre kremer. Maxineczka anbefaler det veldig ofte i filmene hennes – jeg deler hennes beundring for dette produktet. I tillegg støtter vi vårt opprinnelige merkevare, som er Ziaja. Har noen av dere på en eller annen måte ikke hørt om det ennå?

 

For å holde meg til temaet Ziaja-merket, må jeg også nevne et produkt fra samme serie, dvs. en rensende micellær væske med olivenekstrakt. Et annet veldig billig produkt, lett tilgjengelig med stor effekt. Jeg legger det vanligvis til i handlekurven min når jeg handler på Notino – det koster mindre enn 10 PLN. Det fungerer bra med sminke, inkludert øyet, og irriterer ikke, noe som er veldig viktig for meg. Den har en behagelig, delikat duft og en nydelig olivenflaske.

Mens jeg skrev dette innlegget, surfer jeg på Ziaja-merkevaresortimentet, og jeg vil virkelig prøve litt mer kosmetikk fra Green Oliwka-serien. Kan du anbefale meg noe? Kjenner du produktene jeg nevner i dagens innlegg? Husk å dele dine ikoniske produkter med meg!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *