Natura Siberica svart rengöringssmör för borttagning av smink

Vi vet alla hur viktigt det är att tvätta ansiktet på kvällen – bli av med smuts, överflödigt talg, damm och andra föroreningar. Men ofta vet vi inte vad vi ska bestämma – vilken produkt som uppfyller våra förväntningar. Jag har använt Natura Siberica-rengöringssmör länge för att ta bort smink från The Nothern Collection-serien och det är en enorm överraskning för mig. Varför? Vad fängslade mig? När du väl vet min åsikt kommer du att vilja prova detta undrar själv!

Natura Siberica svart rengöringssmör – fantastisk lukt och effektiv åtgärd
Efter att ha skruvat av locket och brytit silvervaror får vi en behaglig frisk doft associerad med den sibirska världen. Denna doft lockar dig att sätta svart smör i ansiktet. Och när vi gör detta kommer vår epidermis i kontakt med sammetisk konsistens. Nu måste du sprida kosmetika över hela ansiktet (även ögonlock och ögonfransar!) Och sedan fukta med vatten. Vi masserar ansiktet med fuktiga fingrar, tack vare vilket vi får ett delikat skum som rengör huden för alla föroreningar och smink. Skölj slutligen allt med vatten.

På detta sätt kommer vi att rena ansiktet perfekt. Samtidigt kommer vi att göra sminkborttagning och rengöra ansiktet av talg och föroreningar. Och vi lämnar henne i god form. Förutom rengöringsegenskaper har Natura Siberica svart smör en vårdande effekt. Huden efter dess användning – jag garanterar! – den är mjuk och väldigt trevlig vid beröringen. Känn att det är noggrant tvättat. För detta noll varje övertorkning eller nedladdning. Jag skulle säga att svart goo lämnar ett tunt lager fuktgivande och lätt smörjande ansikte – det är därför jag rekommenderar människor med fet hud (för dem har det ryska varumärket förberett vitt rengöringssmör). Svart är snarare avsett för tvätt av torr och känslig hud, också normal. Du kan riskera det med den blandade huden mot torr (jag har just det).

 

Och hur är det med vårdegenskaperna?
Specificiteten kommer att ta hand om vår hud eftersom det är en skattkammare av naturliga aktiva ämnen. Natura Siberica svartrengöringssmör är en certifierad ekologisk produkt baserad på extrakt av vilda Siberia-växter (och manuellt skördas) och odlas på ekologiska och ekologiska gårdar. Beredningen är 100% naturlig. Det har COSMOS ORGANIC certifikat tilldelat av Ecocert. Bland de naturliga ingredienserna är 62,39% organiska.

Basen på svart smör är solrosolja, som har en stor effekt på epidermis tillstånd – det mjuknar, jämnar ut, återfuktar, fungerar som ett antioxidant, regenererande och föryngrande medel. Är en av de mindre komedogena vegetabiliska oljorna (mycket benägen hud kan täppa). Produktens sammansättning inkluderar också aktivt kolpulver, som har avgiftande och rensande egenskaper, havtornsolja – rikedom av vitamin E eller bergrosrotekstrakt, stärker huden och försenar åldringsprocesserna.

 

INCI-SAMMANSÄTTNING :

HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL*, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, GLYCERYL STEARATE, POLYGLYCERYL-10 OLEATE, CERA ALBA*, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-3 COCOATE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, POLYGLYCERYL-6 RICINOLEATE, CHARCOL POWDER, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT OIL*, PINUS SIBERICA SEED OIL**, RUBUS IDAEUS SEED OIL*, LINUM USITATISSIMUM SEED OIL*, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT**, TOCOPHEROL, PARFUM, LIMONENE.

* ingredienser erhållna från ekologiskt jordbruk

** extrakt och oljor erhållna från vilda växter

Jag medger att jag blev kär i detta svarta smör. Det är mycket effektivt och rengör munnen mycket bra. Samtidigt blir jag av med all smink. Perfekt för ögonfransmascara!

En plastspatel är fäst på förpackningen, med vilken du kan applicera det kosmetiska på huden. Vi förorenar inte smöret med fingrarna. Kom också ihåg att det är svart, vilket betyder att det lätt kan färga diskbänken eller handduken. Lyckligtvis tvättar det bra.

Jag använder svart rengöringssmör Natura Siberica varje morgon och kväll – på morgonen för att rengöra mitt ansikte och förbereda det för ytterligare vård, före sänggåendet främst för att ta bort smink

Fördelar

bra rengöringsmedel
tvättar bort smink
torkar inte över
ger inte känslan av att dra åt huden
lämnar huden något fuktig
tar hand om överhuden
naturlig certifierad komposition full av organiska ämnen
vacker färsk doft
skölj väl med vatten
mycket effektiv
spatel ingår för enkel applikation
vacker design
Nackdelar

pris
Kapacitet: 120 ml

Pris: ca 50 PLN

Mitt betyg: 5/5

Jag rekommenderar denna produkt av hela mitt hjärta. Och även om det inte är det billigaste, är det värt att investera i det, särskilt eftersom det är megakompatibelt och multi-tasking.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *