Originele decoraties voor de open haard in de woonkamer

Hoe een open haard te versieren?
De open haard is een perfecte plek om het uiterlijk te veranderen, afhankelijk van het seizoen, op feestdagen of andere familiefeesten. Dankzij dit is decoreren een van de belangrijkste plaatsen in de woonkamer, we benadrukken het belang van komende feesten. Het is echter moeilijk voor te stellen dat de kerstslinger voor de open haard daar het hele jaar door zal hangen. Daarom is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat de haarddecoratie op een dagelijkse basis net zo aantrekkelijk is als de feestelijke.

Natuurlijk hangt de keuze van de decoratie voornamelijk af van de stijl waarin uw interieur is ingericht. In klassieke opstellingen kan het portaal rond de open haard zelf decoratief genoeg zijn zodat u geen extra decoraties hoeft toe te voegen. Een elegant, meestal gesneden of in reliëf gemaakt portaal maakt de open haard elegant en voegt stijl toe aan de salon waarin deze zich bevindt. Het is echter ook een geweldige plek om er andere decoraties op te zetten. Er kunnen familiefoto’s, kandelaars, flessen en zelfs sculpturen of bustes op verschijnen. Er is nog een muur te ontwikkelen boven de open haard. Het is de perfecte plek om een ​​grote foto op te hangen, bij voorkeur in een klassiek kader of een spiegel. Het idee met een spiegel is perfect in kleine interieurs, omdat het installeren van een spiegel altijd helpt om de ruimte visueel te vergroten. Als gevolg hiervan kan een dergelijke opstelling ontstaan ​​zoals in de onderstaande foto. Is het klassiek en stijlvol?

 

Houten decoraties voor de open haard

Houten decoraties voor de open haard zijn een heel goed idee dat vooral wordt gewaardeerd door mensen die van natuurlijke decoraties in het interieur houden. Dit kunnen allerlei houtwortelgravures, houten kommen en zelfs houtblokken zijn die zijn voorbereid om in de open haard te branden. Het is de moeite waard eraan te denken dat dergelijke houtblokken er erg decoratief uitzien, dus vaak wordt de ruimte naast de open haard gebruikt om planken voor hout voor de open haard te maken. Het kan een uitsparing in de muur naast de open haard of plank zijn, speciaal voorbereid om de stammen erop te plaatsen. Deze haarddecoratie heeft een enorm voordeel ten opzichte van anderen: het is uniek. En hoewel sommigen zullen zeggen dat ze deze oplossing op veel plaatsen hebben gezien, is geen van hen ooit identiek geweest. Wanneer nieuwe stukken hout op dergelijke planken worden geplaatst, zal de decoratie zo vaak veranderen. De natuur heeft het zo gerangschikt dat er geen twee identieke stukken hout zijn, en met dergelijke decoraties voor de open haard kunt u het controleren telkens als u ernaar kijkt. Misschien helpt het je de buitengewone aard van onze natuur te waarderen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *