POLEN FOOD GUIDE

Eftersom det er min 5. Gang i Polen, tænkte jeg at lave en food guide, hvis nu nogle af jer en dag skal derned eller bare gerne vil se de steder, vi plejer at spise.

Vi spiser for det meste de samme steder, da maden er super god der. Man den dag vi skulle hjem, opdagede min kæreste og jeg en amerikansk diner, kun 10 minutter fra vores hotel. Så den har vi aftalt at prøve, når vi skal derned igen til nytår

Det første sted, hvor vi altid spiser frokost den dag vi kommer og faktisk også alle andre dage stort set, er Cafe Vanilla.

Den ligger i centeret der er 2 minutter fra hotellet. De har dog skiftet navn siden sidst, og ændret lidt i deres menu kort, men det var virkelig også blevet endnu bedre end det var før!

Min yndlings ting, som jeg bestiller stort set hver dag, er en salat med kylling, karry sovs/dressing og brød. Der er lidt iceberg salat, ananas, tomat og agurk, og karry dressingen smager SÅ godt!

Jeg kan også klart anbefales dress hjemmelavede juice, de smager så godt og der er 25 forskellige slags at vælge mellem

Den restaurant vi altid spiser aftensmad på én gang, da det er lidt dyrere end alt det andet, er Hotel/Cafe Victoria.

De har virkelig noget af det bedste mad, jeg nogensinde har smagt. Jeg bestiller altid kylling, ris og karry sovs, da deres karry sovs er utrolig god!

Min kæreste bestiller altid et stykke kød, med brase kartofler, hvor du får kødet på en lavasten og selv skal stege det færdigt, så du selv vælger hvordan det er, hvilket er mega smart!

På hotel/cafe Victoria, er deres forret også helt fantastisk! Min kæreste bestilte lakse cocktail og jeg bestilte reje cocktails, og det er uden tvivl, den bedste reje cocktail jeg har fået.

Og det samme kan siges om deres is. Helt fantastisk, specielt deres appelsin is, som min kæreste fik

En af dagene spiste min kæreste og jeg aftensmad alene, hvor vi valgte at prøve Pizza hut. Og hold da op, hvor blev vi positivt overrasket!

De smagte SÅ godt og vi betalte kun 37kr for én pizza. Altså på størrelse med dem som koster mindst 70kr i Danmark. Det var helt vildt og de var utrolig gode, når man tænker på hvor lidt de kostede

Et af de lidt mere specielle steder, er Cafe 22. Det er en cafe, som ligger på 22. Etage, med den flotteste udsigt om aftenen. Vi går derop 1-2 gange mens vi er dernede, og får en millshake, kage eller pandekage med is. Og deres milkshake er fantastiske.

Min yndlings er mango, som de desværre ikke laver mere. Men dermed blåbær er også utrolig god og deres pandekager med is, kan også anbefales

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *