PROISP MELDING

PROS

  • billig & bra for små nettsteder
  • bra brukervenlighet
  • utmerket støtte

    CONS

    • ikke bra for store eller mellomstore nettsteder
    • middelmådig fleksibilitet

 

Dette er et spennende, norskbasert selskap som ble etablert i 2002. ProISP leverer bra webhotell tjenester og flere og flere nordmenn velger denne aktøren. De satser på å bli den dominerende aktøren i Norge og har ambisjoner om å satse i Europa. Mye av grunnen til deres suksess ligger i automatisering av tjenestene så disse er raske og effektive.

 

 

PROISP OVERSIKT
Proisp-webhotell-cpanel-kontrollpanelHos ProISP, som hos de fleste konkurrentene, kan man velge mellom flere forskjellige pakker. Prisen på pakkene er konkurransedyktige og man får mye for pengene. Her snakker man om alt fra bra webhotell tjenester, virtuelle servere og selvsagt kan man bruke wordpress.

For de som ønsker å programmere siden selv og ha mer kontroll, så har ProISP en egen pakke som gir programmere full kontroll. Dette er relativt unikt ettersom mange leverandører kun tillater at man bruker ferdig wordpress eller andre utformingsprogrammer.

Så ProISP gir utviklere, småbedrifter, bloggere og alle andre en god og fleksibel løsning til en god pris. Ser man på størrelsen på pakkene man kan velge mellom, så er de noen av de største pakkene man får på markedet.

 

PRIS PÅ PROISP SINE TJENESTER

ProISP er i gang med å lansere et program som vil kunne veilede kundene slik at de finner akkurat de produktene de trenger. Denne var dessverre ikke aktiv enda da vi besøkte siden, men det er enkelt å finne frem til de forskjellige pakkene.
Det er tre hovedpakker. Den rimeligste koster 10 kroner måneden, så kan man betale 99 kroner måneden for topp pakken.
I tillegg må man betale for domenenavn og det er en del ekstratjenester som kan komme i tillegg. Dette er valgfritt og prisene på disse ekstra tjenestene er svært konkurransedyktige. Denne leverandøren leverer et bra webhotell med fleksible løsninger til en god pris.

PROISP RABATTKODE

ProISP har så lave priser at de ikke har egne rabattkoder på selve webhotell tjenesten. Ekstra tjenestene, slik som domenenavn og annet er ofte på salg. Derfor lønner det seg å følge godt med hvis du trenger ekstra tjenester. Spesielt er domener ofte lagt ut med forskjellige tilbud og ProISP rabattkode. Husk at du i de fleste pakkene kan ha flere domenenavn som peker til din nettside for å få flere besøkende.

PROISP FLEKSIBILITET

Standardpakkene til ProISP inneholder alt man trenger for å begynne og ikke minst opprettholde en god blogg, nettbutikk eller annet.
Selve administreringen av nettsiden gjøres via det anerkjente og ikke minst svært brukervennlige cPanel. Ved å ha cPanel hosting så sikre ProISP at selv de som sjelden bruker datamaskinen kan finne frem.

ProISP har også wordpress hosting. WordPress gir brukeren tilgang til et enormt utvalg av forskjellige designpakker som enkelt kan justeres for å passe din design og din bedrift. De aller fleste løsningene er gratis. Selv de løsningene som man må betale for vil ofte ha en gratis versjon som man kan prøve først.

ProISP har også en løsning med et enkelt og brukervennlig hjemmesideprogram. Dette er perfekt for de som svært liten erfaring med Internett og bruken av denne type program. Med andre ord så har ProISP en løsning for alle typer brukere og de tilbyr en gratis Demo løsning så man kan prøve løsningen før man bestemmer seg.

Å FINNE FREM HOS PROISP

ProISP har laget en svært brukervennlig nettside som er enkel å finne frem på. Menyene er intuitive og det er varslet om at det kommer flere gode løsninger, slik som hjelp til å velge den rette pakkeløsningen for ditt behov. Etter å ha valgt en pakke får man tilgang til kontrollpanelet, cPanel. Her ser man enkelt alle valgmulighetene.
Installeringen av wordpress eller et annet hjemmeside program gjøres med et enkelt tastetrykk. Så i løpet av et par minutter er alt klart og man kan begynne å jobbe med nettsiden. Raskt, effektiv og ikke minst enkelt er ord man forbinder med ProISP.

24/7 KUNDESTØTTE HOS PROISP

PROISP-kundestøtte-webhotellKundestøtte er svært viktig når man driver en bedrift på nettet. Det er viktig å få raskt svar på relevante spørsmål og ikke minst viktig å få meldt fra om problemer. ProISP tilbyr, som en av de få på markedet, 24/7 kundestøtte. Dette er helt gratis, enten man lurer på å bli kunde eller man er kunde. Kundestøtte kan kontaktes via epost, telefon eller live chat.
I tillegg har de en stor kunnskapsbase hvor man kan finne svar på de fleste spørsmål. Man kan også ta opp spørsmål om design eller annet på deres forum. Her er det mange kunder og selvsagt personell fra ProISP som kan gi råd og støtte når du lurer på noe, enten det er design, teknisk eller annet.

 

 

KONTAKT PROISP
ProISP har kontor i Norge, nærmere bestemt i Sandnes.

Kontakt ProISP per brevpost ved å sende post til:
ProISP AS
Welhavensvei 15
4319 Sandnes.

Telefon til kontoret er +47 51 20 08 70

Skulle det være et akutt problem så kan man kontakte vakttelefon på
+47 51 20 08 72

Meldinger til salg sendes til:
salg@proisp.no

For kundestøtte så kan man sende n mail til:
Support@proisp.no

1 reaktion på ”PROISP MELDING

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *