RIMMEL LASTING FINISH 25H – min åsikt

Det finns sådana produkter i apoteket, som du inte kan klara av likgiltigt. De ligger inom våra ögon, de kostar inte mycket, de är väldigt bra.

Om du är nästan ostoppad, gör vänner med den nya grunden Lasting Finish 25H Comfort Serum, som precis som du ger den mer än 100%. Extremt långvarig formel innehåller ”komfort serum”, så att din hud blir felfri och bekvämt fuktad. Stiftelsen täcker perfekt imperfektioner och är resistent mot nötning och svett. Och viktigast av allt – din smink är oklanderlig i upp till 25 timmar!

Stiftelsen ger mellantäckning men appliceras lite mer (jag tränar inte) ger oss mycket bra omslag något som liknar den berömda Revlon ColorStay (men Rimmel är definitivt billigare). Den ger en matt matt finish och stannar på ansiktet hela dagen utan att lämna och viktigast av allt, utan att torka vår hud som i praktiken mattingfunderingar. Serum som ingår i det fuktar faktiskt huden, och detta – särskilt på vintern – behövs väldigt mycket. Färg 200 Soft Beige är en vacker beige med något gula arkader. Jag tror att tillverkarens löfte att stiftelsen kommer att ligga på vår hud till 25 timmar är helt onödigt eftersom vem kan stå på sminken? Viktigast – grunden understryker inte torrskinn och eliminerar även de vi har. Den har ett bekvämt och hygieniskt glaspaket med en pump och innehåller SPF 20 filter på vintern och även på sommaren är det tillräckligt. Den kommer i 4 nyanser (Elfenben, Soft Beige, True Beige, True Nude).

Slutsats som för ett ljus behagligt för sommar perfekt, fungerar bra på det, och jag förväntar mig alltid något mer. Vi ser hur det kommer att lamas på heta dagar, det är väldigt intressant för mig :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *