”Tweet cute” – Emma Lord [er zijn nog warme, goede boeken]

Meedogenloos, maar langzaam vallen, en dus meer tijd thuis met hete thee, een dekentje en een goed boek. Om een ​​goede titel te kiezen, viel ik tijdens het bladeren door de nieuwe producten van de Tania Book Bookstore de aandacht op een kleurrijke omslag. Zulke pastelkleuren, perfect om afscheid te nemen van de zomer en het begin van de herfst. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar de covers verleiden me altijd het meest. Ik ben niet oppervlakkig, maar ik herinner me al jaren mooie omslagen en zelfs als ik vecht tegen de verleiding om een ​​boek te kopen, blijft het me jarenlang achtervolgen. Tweet cute is een boek dat in het oog springt, maar komt de inhoud overeen met een oogstrelende halo?

 

 

Pepper – aanvoerder van het zwemteam, perfectionist die alles onder controle moet hebben. Het meisje voelt zich verscheurd. Haar familie valt uit elkaar, maar hun fastfoodbedrijf bloeit, grotendeels dankzij Pepper, die een enorm Big League Burger Twitter-account heeft.

Jack – de clown van de klas en zout in het oog van Pepper. Hij werkt in een klein familiebedrijf en probeert zijn populaire tweelingbroer niet in de weg te staan. Wanneer Big League Burger het iconische recept van zijn grootmoeder steelt, besluit hij om fastfood tweet na tweet te vernietigen. Er zijn geen grenzen als het gaat om liefde en koken – totdat het argument van Pepper en Jack verandert in een virale Twitter-oorlog. Pepper en Jack zien echter niet dat ze, terwijl ze ruzie maken op sociale media, met elkaar schrijven in een anonieme applicatie gemaakt door de jongen…

Hou je van haat/liefde tieners? Tweet Cute is de perfecte roman voor mensen die houden van hilarische boeken met ongelooflijke helden!

Pepper is een tiener die naar een eliteschool gaat en van de provincies naar New York is verhuisd toen een klein familiebedrijf veranderde in een groot bedrijf. Het viel samen met de scheiding van haar ouders, maar haar zus had ruzie met haar moeder. Pepper is een perfectionist, hij moet alles zo goed mogelijk doen, dus slaapt hij weinig, leert hij veel, oefent hij veel, en na sluitingstijd runt hij mede een bedrijfsaccount op Twitter en jaagt hij zijn passie voor zoetwaren na. Ze is vervreemd, maar alles heeft zijn eigen weg, totdat de oorlog uitbreekt op Twitter, wordt het familiebedrijf Pepper beschuldigd van het plagiaat van een recept voor een broodje van een klein familierestaurant. Ze kookt op sociale media en Pepper ontdekt dat Twitter wordt gerund door Jack, haar vriend van school. Dit geschil brengt hen dichterbij. Ze worstelen allebei met complexen, familieproblemen en gebrek aan acceptatie. We leren over de ontwikkeling van deze relatie vanuit beide perspectieven, het heeft de charme van de jeugd met een vleugje schoolcompetitie, wat duidelijk smaak aan alles toevoegt.

 

Allereerst hou ik van het schoolthema, leren, competitie, levenskruispunten gerelateerd aan het einde van de school en de keuze van een nieuw pad. Wie van ons herinnert zich niet hoe iemand zich dan verloren voelt, in paniek, en hier laten ze hem een ​​beslissing nemen die zijn hele leven zal beïnvloeden … Ten tweede werd ik verleid door het culinaire thema, vooral in het zoetwarenaspect. Ik droom van een recept voor Monstercake en bitterkoekjes.

Ik werd verleid door dit boek als geheel, het is zo anders dan hedendaagse jeugdromans, vulgair, vol seks, naaktheid, een relatie gebaseerd op verlangen. Hier bouwen we een relatie op tussen twee tieners en ik geloof in deze visie en ik sta er met heel mijn hart in. Het was prachtig om te zien hoe dit zich ontvouwde, de chemie en vriendschap die ontstonden!

 

Voor iedereen die moe is van wat in deze wereld een teken van vooruitgang en emancipatie is (ik verwijder echter niet alles, maar ik ben een bittere uitslag), en hier vind je een enclave van romans, niet voor toegewijden, niet voor schoolmeisjes, maar gewoon een warm verhaal met humor. Ik raad ten zeerste aan!!

1 reaktion på ””Tweet cute” – Emma Lord [er zijn nog warme, goede boeken]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *