VEGANSK NEGLELAKKER SOM HITTER

Vegansk neglelakker som hitter

Devote Agency har givet mig muligheden for, at få lov at teste de populære lakker fra IDUN Minerals som er et svensk mærke. Neglelakkeserien består af flotte og trendy farver, en top coat og en base coat.
IDUN Minerals har formået at skabe lakker som er langtidsholdbare og samtidigt er beriget med mineraler, vitaminer og mandelolie. Neglelakkerne er formuleret med 5-free, hvilket betyder de ikke indholder kemikalier som DBP (dibutylphthalat), toluen, formaldehyd, formaldehyd-harpiks og kamfer. Måske er dette et plus for nogle, men IDUN Minerals kan også stå indenfor, at produktet er vegansk.

Hvis du også er vild med de to farver jeg har valgt, så har de farverne Turmalin og Sandsten og de koster 79 kr. pr. Stk. Og indeholder 11 ml. Der er en smule shimmer i, hvilket jeg synes er super flot. Jeg er især begejstreret for, at penslen på lakkerne er bred, da jeg personligt synes, at det giver en mere jævn og flot dækning.

Hvor kan produktet købes?
Alle IDUN Minerals produkter kan købes på deres egen hjemmeside. Du kan også finde den nærmeste forhandler nær dig, ved at du søger på den by du bor i. De fleste Matas butikker forhandler også det lækre mærke. Rigtigt god shoppelyst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *