Vitt leende – naturligtvis!

Vi är nära naturen i naturen …

Se solen gömma sig bakom den blommiga kullen. Gå mållöst genom den enorma skogen och tänk aldrig på att återvända. Stå vid stranden och titta på skeppet som försvinner någonstans i fjärran bakom öarna. Beundra flyget av vilda gäss tills de försvinner ur sikte mellan molnen …

Livet i städer styrs av en paradox, vi känner oss ensamma i mängden människor. Fler och fler studier bekräftar att en person som vänder sig bort från naturen och stannar i en trångt miljö utvecklar psykiskt trauma.

N-vitaminliknande natur

Att vara i kontakt med naturen stärker immuniteten, skärper sinnena och intelligensen och förbättrar fysisk och mental hälsa. Idag vet vi att stora klassrumsfönster förbättrar elevernas standardiserade testresultat och ökar deras chanser att gå in på college. Avskuren från naturen förlorar vi fler och fler av de förmågor som evolutionen har gett oss i miljontals år. Det tjugoförsta århundradet, eran med ny teknik, distanserar oss ännu längre.

medvetenhet är viktigast

Allt vi gör medvetet är ett tecken på mognad. Också när det gäller att ta hand om hälsa, skönhet och daglig vård. Ju mer vi vet, desto mer uppmärksamhet ägnar vi åt det som hamnar i vår kundvagn och därmed i våra hylla. Dessa saker kommer senare att hitta sig in i vår kropp. Varumärket natureON antar att det som är naturligt fungerar bäst, inte bara skadar våra kroppar utan bryr sig också om dem i vardagliga aktiviteter som att borsta tänderna. Här hittar du ett stort utbud av munvård och skyddsprodukter.

natureON – slå på naturen, som är en hel rad munhygienprodukter. Det är ett svar på behoven hos oss som vill leva medvetet, ekologiskt och respektera naturen, samtidigt som vi drar det bästa av den. Oral hygienprodukter baserade på naturliga ingredienser, certifierade oljor och växtextrakt är säkra, effektiva och effektiva.

Naturlig tandblekning:
Vita tänder är en dröm för många människor. Tyvärr har naturen inte utrustat alla med ett snövitt leende. Dessutom gör faktorer som rökning, drickande kaffe eller te våra tänder gula trots regelbunden tvätt. Jag, en kaffeälskare, vet tyvärr något om det. Det finns många metoder för tandblekning, men de snabbaste är också de dyraste och inte särskilt hälsosamma för tänderna själva. Så låt oss använda naturliga och säkra metoder. För mig själv väljer jag natureON Carbon White för att göra mitt leende så vitt som möjligt.

natureON Carbon White
Tar bort missfärgning
– Återställer tändernas naturliga vithet
– Det fungerar bakteriobiskt
– Det lugnar tandköttet
– Inte irriterande
– Uppfriskar andetag och har en behaglig mentol-mynta doft
– Den har en naturlig komposition och är vegan

Certifierat kol erhålls från Ubame Oak (Quercus Phillyraeoides), som växer i södra Kishu, Japan. Vitt kol (Binchotan-kol) är ett traditionellt kol som kommer från Japan. Under produktionsprocessen bildas ett vitt skikt på ytan. Kombinationen av svart och vitt kol hjälper till att bibehålla tändernas naturliga vithet och förstärker den antibakteriella effekten.

Aktiva ingredienser:

Aktiverat svart kol (antibakteriellt, skydd mot missfärgning – certifierad ekologisk ingrediens)
Aktivt vitt kol (antibakteriellt, skydd mot missfärgning – certifierade ekologiska ingredienser)
Myntextrakt (andningsuppfriskning – certifierat organiskt extrakt)
Pyrofosfat (blekning)
Sodium Fluoride (Emaljförstärkning, kariesskydd)

 

1 reaktion på ”Vitt leende – naturligtvis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *