Bent u op zoek naar een cadeau-idee? Ik heb een idee – CRUISE

Er zijn genoeg ideeën om de langverwachte vakantie door te brengen. Voor sommigen is de vervulling van dromen een rust thuis, terwijl anderen zich geen vakantie kunnen voorstellen zonder binnenlandse en buitenlandse reizen. Ik zal je 3 redenen geven waarom je op zo’n cruise zou moeten gaan. We garanderen dat niemand spijt zal hebben van een enkele uitgegeven zloty, en het aantal bezochte havens onderweg zal onze stoutste verwachtingen overtreffen.Nieuw 500x500

1. U hoeft niet één plaats te kiezen waar u uw vakantie doorbrengt
Heeft u altijd een probleem om te beslissen waar u uw vakantie doorbrengt? Uw wederhelft ligt liever met een drankje aan het zwembad en u verkiest actieve sightseeing? Kiest u voor een cruise op een luxe schip, dan lost dit probleem zich vanzelf op. Niemand hoeft zijn favoriete vrijetijdsbesteding tijdens de vakantie op te geven. Daarnaast was het bezoeken van meerdere plekken tijdens een weekje reizen nog nooit zo eenvoudig. Elke dag komt het schip aan in een andere haven, waardoor passagiers de hele dag de stad kunnen verkennen, zonder constant te hoeven inpakken, verhuizen en van hotel te wisselen. Het enige wat u hoeft te doen is beslissen hoe u uw tijd wilt besteden en in welk restaurant u gaat ontbijten om de batterijen weer op te laden voor een spannende dag aan land. Hierdoor kunt u volop genieten van een wandeling door het oude Rome, de Art Nouveau-werken van Gaudi in Barcelona bewonderen, de Siciliaanse markt in Palermo bezoeken, zonnebaden op Mallorca of luxe ervaren aan de Cote d’Azur in Marseille. Klinkt als een onmogelijk plan? Zo lijkt het alleen voor jou! Er zal ook een dag op zee zijn, waarin u kunt genieten van al het entertainment dat de reder voor zijn passagiers heeft voorbereid. Vergeet de stressvolle dagelijkse planning, het huren van een auto, het controleren van het netwerk van verbindingen voor vliegtuigen, bussen of treinen – kies één vervoermiddel, dat zowel een hotel, een restaurant als een plaats met veel attracties zal zijn.
Nieuw 468x60
2. Vervelen is hier onmogelijk, dat zijn attracties aan boord
Een ander argument is het schip zelf, dat een paar of meerdere dagen van de cruise uw thuis zal worden. De bemanning zorgt voor elk klein detail, zodat u kunt genieten van de luxe en het comfort van de reis. Het zijn gepassioneerde mensen en bereid om te helpen, en hun gastvrijheid zal ervoor zorgen dat u zich hier in uw eigen appartement voelt, alleen met het oog op de beoordelingen. U kunt met hen communiceren in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans of Frans. De taal aan boord van het schip is afhankelijk van de reisroute. Momenteel proberen reders elkaar bij elke stap te overtreffen om aan de verwachtingen van passagiers te voldoen. Er worden nieuwere, betere en grotere passagiersschepen gebouwd, aan boord waarvan tal van diensten en attracties. Aquapark of kartbaan? Geen probleem! Er zijn veel manieren om uw vrije tijd tijdens de cruise door te brengen.

Als u op zoek bent naar een beetje ontspanning, ga dan naar de SPA, die zowel therapeutische massages als ontspannings- en schoonheidsbehandelingen biedt. Daar vind je ook verschillende soorten sauna’s: stoom, Fins of aromatisch. Ben je vergeten naar de kapper te gaan voordat je gaat en ben je bang voor hoe je eruit komt te zien op de souvenirvakantiefoto’s? Gelukkig is daar ook aan gedacht! In de Beautyzone kun je naar de kapper of schoonheidsspecialiste die tijdens de reis voor je uiterlijk en welzijn zorgt. Voor een gouden kleurtje raden wij u echter aan om gebruik te maken van de zonneterrassen, zwembaden en jacuzzi’s. Wanneer je je helemaal ontspannen en vol voelt, is het tijd om na te denken over andere attracties die ervoor zullen zorgen dat je je hier geen minuut zult vervelen. Het hangt allemaal af van waar je zin in hebt en hoe je de volgende dag wilt doorbrengen. Vakantie mag geen excuus zijn om je dagelijkse training op te geven? Dan hebben we geweldig nieuws. Bezoek een ultramoderne sportschool of neem deel aan fitnesslessen met andere cruisedeelnemers. Als u liever alleen traint, vindt u op het schip ook een joggingbaan. Ben je dorstig naar sensaties? Ga naar het waterpark met glijbanen, het touwenparcours of de kartbaan. Beproef uw geluk in het casino of de speelhal. Ben je de drukte zat? Bezoek de bibliotheek met veel interessante lectuur of de kunstgalerie. Altijd al iets nieuws willen leren, maar geen tijd gehad? Dit is het perfecte moment! Profiteer van de vele culinaire cursussen en kunstworkshops. Ook ’s avonds kun je je vermaken. Een bezoek aan een theater waar fenomenale optredens worden gegeven, of misschien een avond in een bar met live muziek en dans? De keuze is aan jou. De reders dachten ook aan de jongste deelnemers aan de expeditie. Aan boord van veel schepen vind je speciale speelplekken voor kinderen, zoals een piratenschip, kasteel, Legokamer of Chicco. Animaties, themalessen en kunstworkshops zijn voorbereid onder toezicht van animatoren die voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen zullen zorgen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Uw kinderen spelen graag met andere kinderen en u kunt in alle rust van de rondvaart genieten.

3. Doorbreek de routine en denk aan een traditionele vakantie
Ben je verveeld met een traditionele vakantie in een vijfsterrenhotel en nippend aan een drankje bij het zwembad? Altijd al iets ongewoons willen doen en je vakantie op een minder voor de hand liggende manier willen doorbrengen? Een cruise op een passagiersschip is de perfecte gelegenheid om de routine te doorbreken. We garanderen dat u er geen spijt van zult krijgen en dat het alleen maar een verandering ten goede zal zijn. Uit ervaring weten we dat wie direct na het van boord gaan op cruise ging, al aan de volgende denkt. De cruiseroutes zijn zo divers dat iedereen zijn droombestemming zal vinden. Soms is het goed om uit de comfortzone te komen en met eigen ogen te zien waar dit hele ”cruising” over gaat. Waarom zijn mensen zo blij en sparen ze voor verdere reizen? In het verleden waren dergelijke vakanties buiten ons bereik, en nu zijn ze binnen handbereik voor iedereen, ongeacht leeftijd of burgerlijke staat. Word iemand die je vrienden aanmoedigt en verzamel het hele pakket op je volgende reis! Er komt geen einde aan indrukken en onvergetelijke uitzichten en de verhalen na de cruise zullen nog lang circuleren onder familie en vrienden.

 

Daarom wil ik u Holland Sail aanbevelen, dat meerdaagse cruises op het IJsselmeer en de Waddenzee aanbiedt. Dit geldt met name voor groepen van 12-48 personen aan boord van de schepen van de oudste historische zeilvloot ter wereld. De vloot bestaat uit maar liefst 29 schepen

1 reaktion på ”Bent u op zoek naar een cadeau-idee? Ik heb een idee – CRUISE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *