Matt läppstift L’Oreal Paris, Color Riche Matte

Gillar du matta på läpparna? Jag tror att en bra del av dig kommer att reagera positivt :). Läppens matta finish har blivit mycket populär och många kvinnor når för denna typ av kosmetika. Med sådana läppstift är det nödvändigt att komma ihåg om läppvård, regelbunden peeling och fuktighet genom att använda fuktgivande läppstift. Matt läppstift, tyvärr, tar inte fångar och i de flesta fall kommer de att betona någon torr hud 🙂

I serien, Loreal Color Riche Matte läppstift, hittar du 12 nyanser

 

Riche matt läppstift har en krämig konsistens, mycket lätt och smidigt spridda på läpparna. Deras mycket starka sida är pigmentering. De gömmer sig väl, och färgerna, åtminstone de jag har, är intensiva :). Förpackningen är ganska klassisk, elegant och välgjord.

 

Trots matt finish är det inte läppstift, de torkar inte ut sina läppar, men kom ihåg att jag är mycket uppmärksam på läppvård :). De är bära mycket trevliga, de ger en fin matt effekt, även om det inte är 100% matta. De fryser inte för att orsaka obehag. Naturligtvis har de inte en tendens att smita och det är inte lätt för dem att äta ljus eller dricka. De kommer att vara i timmar. Med fet mat kan det vara annorlunda, men för det, kan ingen läppstift heller göra något :).

Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *