Bioderma Sebium H2O

Rengöring av ansiktet – det viktigaste steget i den dagliga vården. Jag kan vara jag vet inte hur trött, det finns inget sätt jag kan sova i smink. Jag gillar produkter som ”i ett fall” kan klara bläck, underrock, BB-grädde och allt som hela dagen samlas i ansiktet. Rengöringsoljorna är perfekta för mig, men på senare tid har jag varit otur och jag hittar de som egentligen inte fungerar som de borde. Den största besvikelsen var Sensai duscholja, även om den löst sminket perfekt, men sedan var jag tvungen att tvätta ansiktet med ”vanlig” tvål för att bli av med det lätta oljiga skiktet som han lämnade. Efter ytterligare ett missat köp bestämde jag mig för att gå tillbaka till en produkt som jag hade använt många gånger – den släppte mig aldrig ner, men jag glömde det på något sätt. Jag köpte alltid en version för kapillär hud, den här gången bestämde jag mig för att köpa en version för blandad och fet hud. Jag talar om Bioderma Sebium H2O micellar vätska.

 

Återigen blev jag inte besviken, och det verkar för mig att denna version av det kosmetiska är bättre än kapillärversionen. Tvättar ALLT! Vattentät maskara, BB-grädde och allt som står i vägen;). Ansiktet är helt rent efter det, och jag gillar inte produkter som vi inte blandar med vatten. Om vi ​​har några nya stötar eller repor – kan det klämma något. Absolut inte sticker i ögonen! Jag har använt den varje dag i ungefär 2 veckor och den bild du ser här gjorde jag idag medan jag sminkade. Det har gått lite, och jag är inte ekonomisk med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *