EN DEL AV MITT HJÄRTA – EGENTID 1 JANUARI 2020 – TIPSARHÖRNAN

En skön start på första dagen på året.

BQ och jag ska få lite egentid idag och se denna film ovan på bio. Jag tror att den kan vara riktigt bra. Jag älskar dessutom svenska filmer just för att vi har så fin natur så jag brukar njuta av filmerna bara just därför. Jag är inte jättestort fan av Tomas Ledin egentligen, men absolut är vissa av hans låtar bra.

Filmens handling: I filmen får man följa den Isabella, en driven affärskvinna som bor Stockholm, när hon ska åka hem för att fira sin pappa i den lilla småstaden som hon är uppväxt i. När hon kommer dit känns det som att hon är den enda personen av sina gamla skolkamrater som det har gått riktigt bra för. Den lyckan försvinner dock snabbt då Isabella får reda på att hennes tonårsförälskelse ska gifta sig med sin gamla barndomskompis Molly. Isabella börjar störa sig på att Simon är tillsammans med någon annan, då hon fortfarande har lite känslor kvar för honom.

Spännande att se vad man tycker om den, återkommer med betyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *