Onofficieel: er komt een ”Harry Potter”-serie. JK Rowling zal naar verwachting deelnemen aan het werk

Het Amerikaanse bedrijf Warner Bros. Ontdekking Inc. staat op het punt een deal te sluiten om een ​​serie te maken op basis van de Harry Potter-boeken van J.K. Rowling, volgens Bloomberg

Het bureau citeert informatie van twee mensen ”met kennis van zaken”. Bloomberg-informanten verzochten om anonimiteit aangezien de deal nog niet officieel is aangekondigd

Volgens bronnen bij het bureau heeft Warner Bros. Ontdekking Inc. staat op het punt een deal te tekenen om een ​​serie te maken op basis van de Harry Potter-boeken. Elk seizoen van de show (serie) is gebaseerd op een van de zeven boeken van J.K. Rowling op Harry Potter.
Vertegenwoordigers van Warner Bros moeten werken om een ​​deal met een Britse schrijver af te ronden. JK Rowling zal bij de serie worden betrokken om ervoor te zorgen dat deze trouw is aan het origineel, maar niet om op te treden als de hoofdmaker.

Harry Potter is een serie van zeven fantasieromans die tussen 1997 en 2007 zijn gepubliceerd. De serie toont een tovenaarsgemeenschap die parallel aan de niet-magische wereld bestaat. De hoofdpersonen zijn Harry Potter en zijn vrienden: Ron Wemel en Hermelien Griffel, studenten van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.
In de jaren 2001-2011 zag de Harry Potter-serie acht Brits-Amerikaanse verfilmingen, geproduceerd en gedistribueerd door Warner Bros. Afbeeldingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *