Siliconen bh – alles wat je erover moet weten

Er staat u een belangrijke gebeurtenis te wachten, waarvoor u een jurk met een hoge halslijn of open rug wilt dragen? Vraag je je af welk topondergoed je moet dragen om je zelfverzekerd en comfortabel te voelen en er tegelijkertijd goed uit te zien? Dit effect zal je helpen om een ​​siliconen bh te krijgen. Kijk wat de moeite waard is om over hem te weten.

Wat is een siliconen bh?
Een siliconen bh is een soort bh die bestaat uit twee cups van een speciaal materiaal die met elkaar verbonden zijn. Dit type borstkompressen is vaak bedekt met lijm om de borsten in bedwang te houden.

Hoe trek je een siliconen bh aan?
Houd er bij het aantrekken van een bh rekening mee dat zowel de siliconen bh als de borsten volledig droog en slipvast moeten zijn. Breng daarom vooraf geen balsem of lichaamsolie aan op uw borsten. Een beha aantrekken is eenvoudig. Het is voldoende om de beschermfolie te verwijderen, de cups aan te passen aan de borsten en vervolgens de buste eraf te trekken met een touwtje.

Hoe zorg je voor een siliconen bh?
Om van de voordelen van een siliconen bh te kunnen genieten, moet je er goed voor zorgen. Om dit te doen, spoelt u het na elk gebruik voorzichtig af met water en laat u het vervolgens drogen. Gebruik geen wasmiddelen of chemische reinigingsmiddelen voor het wassen. Gebruik ook geen handdoek om de beha af te drogen, omdat hierdoor de kleeflaag kan breken of zelfs volledig kan breken. Bescherm na het drogen de binnenkant van de kopjes met de folie die er oorspronkelijk op zat. Dit type ondergoed gaat niet voor altijd mee, maar door je bh goed op te bergen en schoon te maken, kun je de levensduur van je bh verlengen.

Voor wie is een siliconen BH bedoeld?
Een siliconen bh is een product bedoeld voor iedere vrouw. In het verleden werd het bijna uitsluitend gebruikt door vrouwen met kleinere borsten, wat onder meer het gevolg was van: Er zijn alleen bh’s met cup A of B. Momenteel vind je in goede lingeriewinkels bh’s van dit type in een grotere maat. Door hun passende ontwerp kunnen ze ook gebruikt worden door dames met grotere borsten.

Verschillende soorten siliconen bh’s
Er zijn verschillende stijlen siliconen bh’s, waardoor u een model kunt kiezen dat is afgestemd op uw individuele behoeften. Een bh met siliconen bandjes of een siliconen rug is perfect voor vrouwen met grotere borsten. Dankzij de bandjes wordt de buste beter ondersteund. Dit type ziet er ook goed uit in jurken met een open rug en een hoge voorkant.

Push-up bh’s zijn perfect voor kleinere borsten. Door de juiste structuur van de cups kun je de borsten vergroten. Bovendien tilt en trekt dit type beha de buste. Het zal daarom geweldig werken in outfits met een grote halslijn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *