De goede dokter – Nog een medische lintworm?

The Good Doctor is een serie die al in zijn 5e seizoen zit, en elk seizoen bestaat uit 18 afleveringen! Een echte medische lintworm die de harten van mensen stal. Zoals je ziet is een operatie heel spectaculair, want het is niet de eerste serie met zoveel afleveringen. Is het te danken aan de helden of aan de gevallen die naar het ziekenhuis gaan?

De goede dokter – eigenlijk goed?
In de serie New Amsterdam worstelde de hoofdpersoon met kanker, had Dr. House problemen met zijn been en in The Good Doctor heeft Shaun Murphy autisme. Hij wordt gespeeld door de schattige Freddie Highmore die ik me herinner van Charlie and the Chocolate Factory, Good Year en Arthur and the Minimki. In ”The Good Doctor” portretteerde hij met succes een buitengewoon getalenteerde chirurgie-resident in het prestigieuze St. Bonaventura. Het is bekend dat hij onderweg veel problemen tegenkomt en soms wordt gediscrimineerd en onderschat. Bovendien heeft hij communicatieproblemen, is hij eenzaam en vertoont hij frequente manifestaties van de demonen uit het verleden. Maar met zoveel seizoenen kan het niet te licht zijn zodat de kijker zich niet gaat vervelen. Wat mij betreft, ik sta momenteel derde en heb er nog steeds niet genoeg van.

Er is één ding dat je kunt teruggeven aan de serie: het is leuk en gemakkelijk om mee te doen. Het is zo’n ontspanning en een manier om een ​​gezellige avond door te brengen, ondanks het feit dat chirurgen steeds opnieuw knippen en opereren, en de gevallen die ze behandelen vaak haren op hun hoofd veroorzaken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *