Eveline Volumix Fiberlast – welke mascara moet je kiezen?

Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast
Volumix Fiberlast zijn drie mascara’s met een innovatieve formule met minerale pigmenten en provitamine B5.

Full Volume, Lift-up, Separation (goud) – de borstel kamt de wimpers grondig, bedekt ze met een perfecte laag mascara, geeft ze extreem volume, tilt ze op en krult ze tot 45°.
Ultra Lenght & Curl Up (zilver) – de getailleerde vorm van de borstel past zich aan de vorm van de wimpers aan, waardoor langdurige krulling wordt gegarandeerd en een rekeffect van 50% wordt bereikt.
Ultra False Lash Effect (rosé goud) – Extreem lange en perfect gescheiden wimpers met een extreem volume-effect.

Alle kwasten zijn van siliconen, maar afgezien van de verschillende vorm van de borstelharen, verschillen ze ook in flexibiliteit, wat naar mijn mening een grote invloed heeft op het gemak van het aanbrengen van de mascara. Het kwastje rechts is het stijfst (ultra false lash effect) en daarom vond ik het niks. Het heeft ook vrij korte haren, dus ze kammen de wimpers niet grondig, plakken ze aan elkaar en laten soms klontjes achter. Ik hou van flexibele borstels die zich aanpassen aan de wimpers, dus ik gebruikte de andere twee mascara’s vaker en met meer plezier.

Ik heb geen bezwaar tegen de duurzaamheid van deze producten. Ik heb geen enkele keer problemen gehad met uitgelopen mascara, schilfers of reflecties op het bovenste ooglid.

 

Ik ben het meest tevreden over het effect van de Ultra-Lenght & Curl-Up zilverinkt (rechteroog). Een flexibel, nauwkeurig borsteltje maakt de wimpers grondig en gelijkmatig bedekt met mascara. De lagen kunnen worden gesorteerd (twee op de foto’s) en niets plakt aan elkaar. De wimpers zijn mooi verlengd (dit is waar ik het meest om geef) en gekruld.

Gold Full Volume & Lift-up is niet veel erger – het geeft een zichtbaar effect van verdikking, scheidt de wimpers mooi, maar verlengt ze niet zo veel als een zilveren collega.

Ik vond de Volumix Fiberlast Ultra False Lash het minst mooi (foto links) omdat het een minder spectaculair effect geeft en de neiging heeft om de wimpers aan elkaar te plakken.

Ik moet toegeven dat Eveline Cosmetics Volumix Fiberlast-mascara’s van echt goede kwaliteit zijn en het proberen waard zijn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *