PHLOV kroppspleie av Anna Lewandowska!

Jeg behandler kroppspleie akkurat som hudpleie veldig alvorlig. Jeg bruker sjelden tilfeldig kosmetikk på et prinsipp, eller kanskje det vil fungere … Veldig ofte er det ikke huden i ansiktet, men kroppen som avslører vår alder, dårlige spisevaner, manglende bevegelse … Derfor er det viktig at vi tar vare på huden i kroppen så vel som hudfargen. Til tross for at huden på kroppen utenfor ansiktet har en annen tykkelse, krever andre behov riktig pleie for å opprettholde sin vitalitet og fine utseende så lenge som mulig.

I dag anbefaler jeg hjertelig to kroppspleieprodukter fra Phlov av Anna Lewandowska. Merket har vært tilgjengelig i en lang periode i Sephora parfymerier. Produktene du ser er kroppsvaskgel og kremer. Begge er allerede slitte, og jeg vil gjerne komme tilbake til dem.

 

Probiotisk vaskegel (RE) START, BABY!

Det er en naturlig balanserende kroppsvaskegel med prebiotika og probiotika, som inneholder oligosakkarider og fruktooligosakkarider fra yakonroten og bakterier fra den probiotiske Lactobacillus (L. Casei, L. Acidophilus). Renser perfekt, mens du beskytter og støtter den riktige mikrofloraen i huden. Anbefales spesielt for mennesker som er utmattede og utsatt for stress, og som er aktive, som utøver idretter, hvis naturlige beskyttelsesbarriere er anstrengt regelmessig. For å opprettholde hudkomforten har gelen blitt beriket med trehalose – et uvanlig disakkarid som finnes i naturen, for eksempel Jericho Rose. Det gir huden optimal, langvarig fuktighet og komfort.

 

Balsam med lipotransformasjonsteknologi YO-YO DE-ACTIVATOR

Jeg har forelsket meg i flere bruksområder!

Multifunksjonsmelke med Longan fruktfrøekstrakt, som blokkerer den såkalte yo-yo-effekten på vevsnivå. Lipo-transformasjonsteknologi fungerer i to retninger: den begrenser økningen i fetttykkelse og dens dannelse, og regulerer fettcellemetabolismen. Det innovative konseptet for driften er basert på kampen mot fenomenet overdreven fettvekst, som utvikler seg med alderen. Oppstrammende og slankende kompleks fra stevia-blader og yerba mate, har sterke anti-cellulitt-, drenerings- og modelleringsegenskaper. Brukes i forbindelse med fysisk aktivitet for å maksimere effekten av trening. Jeg er strålende fornøyd med effekten! Huden er vakkert fuktig, glatt og tonet. Balsamen krever et øyeblikk av tid for å bli grundig absorbert, men det betyr ikke noe for meg under kveldsomsorgen! Og lukten! Bergamot, lime, mynte, rose, appelsin, kamfer, ripseblader … moskus … Jeg anbefaler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *